Szabadidő

Szebeni István nyílt levele

Szebeni István kézhez kapta felmondását a köztévétől. Megkérte Vujity Tvrtkót, hogy nyílt levelét ő is tegye ki a Facebook-oldalára. Kommentár és változtatás nélkül közöljük a két posztot. Aztán lehet tovább vitázni azon, hogy jogos volt-e Szebeni elküldése.

Szebeni István nyílt leveleVujity Tvrtko bejegyzése:
Szebeni István, a Magyar Televízió Híradójának elbocsátott műsorvezetője a következő levelet küldte nekem, arra kérve, hogy osszam meg Facebook-oldalamon. Nem vagyunk összejárós barátok. És nem akarok beleszólni a Magyar Televízió belügyeibe sem. Mégis, mivel István megtisztelt bizalmával, – kérésének eleget téve – közreadom kollégám gondolatait. Sajnálom Őt. De tudom, hogy ez a szakma, az újságírás tartogat még számára sok örömöt. A magam részéről sok sikert kívánok Neked, Pisti! És most, íme a levél, változtatás nélkül:”

Szebeni István levele:
„Kiment a kezemből a lábamból az erő. Egy hete keresem a válaszokat,amelyek nincsenek. Hibáztam, de nem vétkeztem. Megkaptam a felmondásomat, május 15-től, azonnali hatállyal. Aki ismer, pontosan tudja, hogy a fél nyolcas híradó volt az álmom. 2013. január 7-én vezethettem először, még az adásmenetet is hazahoztam, megőriztem. Hihetetlen,hogy egy csapásra minden összeomlott. Viszont egy dolgot senki nem vehet el tőlem. ÖNÖKET. TITEKET. Nem tudom, hogyan köszönjem meg mindazt a temérdek, megszámlálhatatlan sok jót, támogatást, biztató szavakat, érintéseket, öleléseket, tekinteteket, amelyeket kaptam. Ezért írom ezt a levelet Tvrtkon keresztül. Talán így elérhetek mindenkihez.

KÖSZÖNÖM.

Köszönöm a kollégáimnak, innen és más csatornákról, köszönöm a nézőknek, rádióhallgatóknak, határainkon belül és túl!!!!!!!!!

Köszönöm a szeretteimnek, a barátaimnak. Csodálatosak vagytok!

Szebeni Pisti”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top