Szabadidő

Gyereknapi programok: kenyérdagasztás és sportágválasztó

Kenyérdagasztás, nagy sportágválasztó, nyári tábortoborzó – ingyenes programokat válogattunk a gyereknappal tarkított hétvégére.

 

Gyereknapi programok: kenyérdagasztás és sportágválasztóNagy Sportágválasztó

Subbuteo, szituációs lövészet, footgolf, sepaktakraw, hét csillag sáska kungfu – nem tudjuk, milyen sportágak ezek konkrétan, de ezen a hétvégén ezeket is ki lehet próbálni, és persze sok mást, amiről tudjuk, hogy micsoda. A Nagy Sportágválasztó lényege, hogy majdnem százféle sporttal lehet megismerkedni, edzők és híres sportolók segítenek a döntésben. Evezni is lehet, vagy akár sakkozni. Jó családi program, és a gyerekek biztosan elfáradnak a nap végére.

Hol? Budapest
Mikor? Május 24–25.
Mennyi? Ingyenes

Gyereknapi programok: kenyérdagasztás és sportágválasztóJiaido Dojo

A Jiaido Dojo iskola ingyenes próbaórákat tart a hétvégén, ahol kipróbálhatod az aktív meditálást.  Ez a fajta meditáció kínai és japán belső harcművészeti elemekre épül, ezzel együtt jár egy speciális légzéstechnika, szóval érdekesnek tűnik. Állítólag kitartó gyakorlással növelheted a szellemi teljesítőképességed és megismerheted önmagad.

Hol? Budapest
Mikor? Május 25–26.
Mennyi? Ingyenes

Gyereknapi programok: kenyérdagasztás és sportágválasztóNyári programbörze és tábortoborzó

Kézműves- vagy lovastábor, pár napos vagy egy hetes: tessék választani! A Millenárison a hétvégén egy helyre gyűlnek a táborszervezők, így könnyen lehet választani, hova küldjük a gyereket a nyáron. Közvetlenül a tábor szervezőit kérdezhetitek, és a helyszínen ízelítő gyanánt ki is lehet próbálni néhány tevékenységet, amit a bizonyos tábor kínál. Nemcsak a bentlakásos, hanem a napközis táborok is bemutatkoznak.

Hol? Budapest
Mikor? Május 25.
Mennyi? Ingyenes

Gyereknapi programok: kenyérdagasztás és sportágválasztóNyitott Porták Napja

Ha szeretnénk, hogy a gyerek megismerje a falusi élet szépségeit, irány a legközelebbi tanya. Minden klasszikus tevékenység: kenyérdagasztás, tehénfejés, akár egy kis kapálás is sorra kerül. A lényeg, hogy a gyerekek ne csak sült krumplit lássanak, hanem azt is, amikor a krumpli még a földben van. Állatsimogatással egybekötött tanyasi ismeretterjesztés!

Hol? Országszerte
Mikor? Május 25–26.
Mennyi? Ingyenes

 

 +1 a felnőtteknek

Richter Egészségváros
Az egészségügyi roadshow most szombaton Sárváron állomásozik. Ha voltatok már, tudjátok, hogy mennyi minden van ilyenkor: ingyenes egészségügyi szűrések, véradás, fitneszeszközök kipróbálása, tanácsadás, intimtorna-bemutató. Külön kedvencünk pedig a női szekció, ahol meghallgathatjátok Béres Alexandrát vagy Rácz Zsuzsát. Nemcsak mérések, hanem előadások lesznek például az érelmeszesedésről, a csontritkulásról és a depresszióról.

Hol? Sárvár
Mikor? Május 25.
Mennyi? Ingyenes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top