Szabadidő

Programok: ide bújj a kánikula elől!

Vasárnap is irány a vízpart, de ha inkább menekülnél a kánikula elől, van pár tippünk!

Programok: ide bújj a kánikula elől!Szent Iván-éji mulatság és tűzgyújtás

Ha nincs kedved a kánikulában kitenni a lábad napközben, akkor indulj el éjszaka. Balatonalmádiban hagyomány, hogy a nyári napfordulón a Balaton partján hatalmas máglyát gyújtanak, zenével és tánccal ünnepelnek. Misztikus ez az egész Szent Iván-éj: a szerelem, a termékenység és a megtisztulás éjszakája.

Hol? Balatonalmádi
Mikor? Június 23.
Mennyi? Ingyenes

Programok: ide bújj a kánikula elől!Cukrászcasting

Nemcsak a színészek jelentkezhetnek castingra, vagyis válogatásra, hanem cukrászok is. Egy budapesti kocsma árnyas kertjében csapnak össze a jelentkezők, és gyűlnek egybe az édesszájúak. Sütni imádó Félisteneket vagy Istennőket keresnek – csak így, nemes egyszerűséggel, ahol a sütisütőket vicces vagy aranyos feladatok elé állítják. Nem kell hozzá profi cukrásznak lenni, de finomakat kell kreálni.

Hol? Budapest
Mikor? Június 23.
Mennyi? Ingyenes

 

Programok: ide bújj a kánikula elől!Magyar Táncfesztivál

Az utolsó napja lesz a győri táncfesztiválnak, és nem a délutáni, hanem az esti programot ajánljuk. Este kilenckor már ki lehet menni az utcára, akkor kezdődik ugyanis az ingyenes záróest, ahol – illően az időjáráshoz – latin táncest lesz. Kubai táncosok mutatják meg, milyen a kubaiak istene. És persze a színpad előtt sem tilos táncolni, nagy össznépi buliba csaphat át a hangulat.

Hol? Győr
Mikor? Június 23.
Mennyi? Ingyenes

 

 


Elindult a Nők Lapja Café NYÁR oldala! Gyere és nyaraljunk együtt!
Nyár dobozok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top