Szabadidő

Fesztiválok hétvégéje

Június utolsó vasárnapján se üljetek otthon – vasárnapi programajánlónk!

Fesztiválok hétvégéjeVasárnapi ebéd

Öt történet messziről jött budapestiekről a Müsziben – Gaszner Vera, Hatházi Fanni, Kovács Zsófi Lili, Marton Krisztián, Szabó Péter és Szőnyei Dávid kisfilmjeiben megismerhetjük egy mongol textiliparoscsalád, egy szerb származású étteremvezető, egy afgán ösztöndíjas diák, egy háromgyerekes kínai anya és egy nigériai videoblogger hétköznapjait. Utána beszélgetés a Menedék Egyesület munkatársával arról, milyen nehéz (vagy könnyű) beilleszkedni közénk, magyarok közé.

Hol? Budapest
Mikor? Június 30.
Mennyi? Ingyenes

Fesztiválok hétvégéjeIntimitás Fesztivál

Lehet-e mindig intimitásban lenni egymással? – teszi fel a kérdést állandó szerzőnk, Soma az Intimitás Fesztiválon. Akiknek nehezen megy a befogadás, vagy szeretné erősíteni a párkapcsolatát, érdekes lehet ez a fesztivál. Lesz szexuálisvágy-ébresztés páros workshop, de hangfürdőzhettek, kipróbálhatjátok a tantrikus kontakttáncot, és megtudhatjátok, mi az az intim babavárás.

Hol? Budapest
Mikor? Június 29–30.
Mennyi? 9900 forint

 

Fesztiválok hétvégéjeVOLT Fesztivál

Már csak hármat kell aludni, és kezdődik Sopronban a VOLT Fesztivál. Jó idő is lesz, meg rengeteg koncert, pasi, csaj, sör. Tényleg dübörög a fesztiválszezon: a legmenőbb magyar zenekarok mellett fellép a Thirty Seconds to Mars, a Hurts, a Queens of the Stone Age. A nagy kedvenc Punnany Massif pedig a VOLT nyitónapján ünnepli a 10. szülinapját. Idén először pedig színházi előadások is lesznek, nemcsak vidámpark. Na és külön borfesztivál is lesz.

Hol? Sopron
Mikor? Július 3–6.
Mennyi? 10 000 forinttól


Elindult a Nők Lapja Café NYÁR oldala! Gyere, és nyaraljunk együtt!
Nyár dobozok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top