Szabadidő

10 érdekesség, amit nem tudtál a Dexter főszereplőjéről

Michael C. Hall idén utoljára bújik bele a különös szabályok szerint élő sorozatgyilkos, Dexter bőrébe. Íme 10 érdekesség a főszereplőről.
10 érdekesség, amit nem tudtál a Dexter főszereplőjéről


1. Sorozatgyilkos

„Amióta egy sorozatgyilkost játszom, az emberek felettébb udvariasak velem. A szupermarketben például mindig azt mondják: Menj előre! Előzz meg nyugodtan!… Akik azonban megijednek tőlem, azok meg sem mernek szólalni” – ecsetelte nevetve egy videointerjúban.

2. Remekül énekel
Nemcsak remek színész, de jól énekel és pazar a humora is. Jimmy Fallon műsorában például karácsonyi dalt kezdett énekelni a közönségnek, amolyan Dexter-stílusban.

3. Hiány
Amikor egyszer megkérdezték tőle, hogy mi nem fog neki hiányozni a sorozatból, azt felelte, hogy utálja a gumikesztyűket, amiket viselnie kell a forgatások alatt.

4. Ki lenne?

10 érdekesség, amit nem tudtál a Dexter főszereplőjéről

Néhány évvel ezelőtt arra a kérdésre, hogy kinek a bőrébe bújna szívesen egyetlen napra, ezt felelte: „Azt hiszem szívesen lennék Tony Soprano a Maffiózók sorozatból. Ő is rosszfiú, csakúgy, mint Dexter, mégis teljesen más.”

5. Torta
Egy lelkes Dexter-rajongó elkészítette a sorozat nem hivatalos tortáját. Így már bárki készíthet magának olyan édességet, melyet a sorozatgyilkos neve díszít.

További képek a galériában!
További képek a galériában!

6. Sport
Egy sportmagazinnak adott interjújában arról mesélt, hogy minden nap legalább három órát edz. Ebben van futás, jóga, kardioedzés és súlyemelés is.
 

7. Házasságok

10 érdekesség, amit nem tudtál a Dexter főszereplőjéről

Michael C. Hall 2008-ban vette feleségül a sorozatbeli testvérét alakító színésznőt, Jennifer Carpentert. Néhány hónappal később a színésznél rákot diagnosztizáltak az orvosok. 2010 nyarán Jennifer bejelentette, hogy házasságuk megromlott, és még karácsony előtt kimondták a válásukat. Ez volt a színész második házassága, előtte 2003-tól három évig volt a férje Amy Spanger színésznőnek. Michael C. Hall jelenleg Morgan MacGregor írónővel randizik.

8. Betegség
Betegsége miatt egy évadon keresztül parókában forgatott. A 2010-es Golden Globe-gálára fekete sapkában ment – még feleségével –, ahol nem mellesleg a legjobb drámai színésznek járó díjat vehette át.

9. Környezetvédelem
C. Hall nevét adta a Waterkeeper Szövetséghez, egy környezetvédelmi nonprofit szervezethez, ahol azon dolgoznak, hogy tiszta és biztonságos legyen a víz az egész világon.

10. Sírkő
„Alig várom, hogy kiderüljön, mennyire fog az életem csakis a Dexterről szólni. Azért remélem, hogy az életem hátralévő része még tartogat számomra szakmai kihívásokat. Ettől függetlenül szerintem tuti a Dexter felirat lesz a síromon, nem az, hogy Michael C. Hall” –
nyilatkozta most tavasszal a színész az utolsó évad forgatása előtt.

Dexter, minden hétfőn este a Viasat6 csatornán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top