Szabadidő

Hétvégi programok: Győrkőc fesztivál és Photo Weekend

Július első hétvégéjén jó idő lesz, így számos szabadtéri programot szedtünk össze.

Hétvégi programok: Győrkőc fesztivál és Photo WeekendEperfesztivál

Eperbor, eperdzsem, epertorta, eperpálinka, eperhab – minden a csudafinom, piros eperről szól Tahitótfaluban a hétvégén. Vigyétek el a gyerekeket, lesz Nemzeti vágta-futam is, egy csomó koncert, kiállítás, játszóház. És ha nem tudsz, most megtanulhatsz eperlekvárt főzni, akár cukormentesen. Az esti bulin pedig még jótékonykodhatsz is, az árvízi károkra gyűjtenek.

Hol? Tahitótfalu
Mikor? Július 5–7.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: Győrkőc fesztivál és Photo WeekendMargitsziget

Most hogy túl van árvízen és egy felújításon, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megújulását ünneplik szombaton. Kulisszajárást szerveznek: be lehet kukkantani a színpad mögé, lóvasútra lehet ülni, sőt a színpadra is léphet, aki eddig néző volt. Ingyen fel lehet menni a 102 éves víztoronyba is, lesz bórkóstoló és nosztalgia. Este pedig dzsesszkoncert.

Hol? Budapest
Mikor? Július 6.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: Győrkőc fesztivál és Photo WeekendGyőrkőc Fesztivál

Ha voltatok már Győrben ilyenkor, akkor tudjátok, ha nem, akkor nézegessétek meg a képeket! Ilyenkor Győr egész belvárosa, a Rába-part és a Radó-sziget megtelik gyerekekkel, és hát gyereknek való programokkal. A szülőknek kemény kiképzés egy ilyen nap, mert biztos, hogy minden egyes lépésnél meg kell állni, és mindent ki kell próbálni. A gyerekek csónakázhatnak, célba dobhatnak, vadászhatnak felhőre, beköltözhetnek a bohóclakásba, részt vehetnek Flinstones autók slalomversenyén.

Hol? Győr
Mikor? Július 5–7.
Mennyi? 14 év alatt ingyenes

Hétvégi programok: Győrkőc fesztivál és Photo WeekendPhoto Weekend

Ha szeretsz fotózni vagy videózni, akkor ezt a programot neked találták ki. Szombaton sokat tanulhatsz menő fotósoktól, és nemcsak nézegetni lehet a fotókat, hanem kis csoportokban különböző foglalkozásokon is részt vehetsz. Tapasztalatcsere, új barátok, ilyesmi. A rendezvényre belépő nincs, de a helyszínen a Gyermekmentő Alapítványnak gyűjtenek.

Hol? Budapest
Mikor? Július 6.
Mennyi? Adomány

Hétvégi programok: Győrkőc fesztivál és Photo WeekendVOLT Fesztivál

Lassan már minden ismerősünk a VOLT Fesztiválon tombol, mi pedig még itt ütjük a klaviatúrát. Persze sok jó koncert lesz, de egyet nagyon ajánlunk az elektronikus zene kedvelőinek, az pedig a szombat esti GusGus. Izlandiak, és tényleg látszik köztük az összhang, nagyon nagyot lehet rájuk bulizni. Egyszerűen nem lehet nem táncolni, ha GusGus van a színpadon. És hát nagyon szexik…

Hol? Sopron
Mikor? Július 6.
Mennyi? 10 990 forint a napijegy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top