Szabadidő

Programok: itt szórakozz vasárnap!

Július első vasárnapján is induljatok útnak, kiránduljatok, bulizzatok, ússzatok, lazítsatok!

Programok: itt szórakozz vasárnap!WAMP

Ha nem mozdulsz ki Budapestről, és a dizájncuccok szerelmese vagy, akkor július első WAMP-ján a helyed. Sokat írtunk már a rendhagyó vásárról, mert még mindig tényleg szép, üde színfolt. Lehet egyszerűen csak egy sétát tenni a barátnőddel, közben megbeszélni a világ ügyes-bajos dolgait, gyönyörködni, inspirálódni. Kint lesz Mester Fanni, aki különféle szótárak lapjaira stencilez képeket. Persze szokás szerint lesznek egyedi nyári ruhák is.

Hol? Budapest
Mikor? Július 7.
Mennyi? Ingyenes

Programok: itt szórakozz vasárnap!Vonyarcvashegyi Kézműves Sörfesztivál

Azt tudjuk, hogy kis hazánkban sokan készítenek finom borokat, de hogy bizony finom söröket is főznek, azt már kevésbé. Mi nemrég szerettünk bele a kis főzdék söreibe, mert találtunk néhány kifejezetten nőies darabot. Olyan izgalmas, amikor belekortyolsz a pohár/korsó sörödbe, még soha nem ittál olyat, és jön egy lágy, citrusos, grépfrútos zamat, mellette egy telt, mély malátás ízzel. Hmmm…! A hétvégén mindezt a Balaton partján kipróbálhatod.

Hol? Vonyarcvashegy
Mikor? Július 5–7.
Mennyi? Ingyenes

Programok: itt szórakozz vasárnap!Katica Középkori Hétvége

Kaposvár mellett a Katica tanyán, ami egy élménytanya, most vasárnap is lehet középkori palánkvárat foglalni íjászkodással, trebuséval. Amellett, hogy kis kecskéket simogathat az ember meg kenyeret dagaszthat, átkelhet a pontonhídon, csúszhat az erdei kötélpályán vagy a majdnem függőleges csúszdán. De akár bolyonghatsz is az óriási labirintusban, és ha nem vigyáztok: egész napos program lehet belőle.

Hol? Patca
Mikor? Július 7.
Mennyi? 1000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top