Szabadidő

Programok a nyár legforróbb hétvégéjére!

Aki tud, meneküljön vízpartra a hőség elől. Jó kis programokat válogattunk erre a hétvégére is nektek!

Programok a nyár legforróbb hétvégéjére!VinCE Balaton

Idén a 45. alkalommal rajtol el a Balaton legnagyobb vitorlásversenye, a Kékszalag most hétvégén. Ha nem vagy valamelyik vitorláson, akkor se bánkódj – egyrészt mert gyönyörű a partról is, ahogy több száz vitorlás szeli a Balaton kékeszöld vizét, másrészt Balatonfüreden hatalmas borfesztivál kíséri a versenyt. Azonkívül, hogy rengeteg bort kóstolhatsz végig, minikurzusokon is tanulhatsz valami újat a borokról, netán a pálinkáról. Ki is hajózhatsz, ahol a gyakorlott vitorlások mesélik el, mit is kell a forduláskor vagy kihajózáskor inni. És persze táncolhatsz hajnalig.

Hol? Balatonfüred
Mikor? Július 25–28.
Mennyi? Ingyenes

Programok a nyár legforróbb hétvégéjére!A természet lágy ölén

Ha éppen a Tisza-tónál nyaraltok, akkor semmiképpen ne hagyjátok ki a vidékjáró program keretében az ökovásárt. Itt nemcsak a helyi termelőkkel, kézművesekkel ismerkedhettek meg, hanem rendhagyó tárlatvezetésen sétálhattok végig a vízi sétányon a Tisza-tó felszínén. Az egész nap a környezettudatosabb és egészségesebb életről szól úgy, hogy közben még jól is érezheted magad. A gyerek kedvenc programja szerintünk az állatsimogató lesz, ahol még cikta bárányt is simizhetnek.

Hol? Poroszló
Mikor? Július 27–28.
Mennyi? ingyenes

Programok a nyár legforróbb hétvégéjére!Rakéta Fesztivál

Ha Budapesten maradsz, akkor is bulizhatsz hajón, konkrétan az A38-on, ahol fiatal magyar zenekarok játszanak kellemes eklektikában. Vagyis nem kell elkötelezned magad egy stílus mellett egy nap. Besétálsz a hajóra és az üvöltő metálosok után jönnek a szolid szintipoposok. Azért izgalmas, mert bár kevésbé ismert zenekarok játszanak, végre felfedezheted az új kedvencedet. És nem mindig ugyanaz a tíz fellépő szórakoztat, akiket a nyári fesztiválokon megszokhattál.

Hol? Budapest
Mikor? Július 22–28.
Mennyi? 1000 forint

Programok a nyár legforróbb hétvégéjére!Sárkányfesztivál

A népmesében legkevesebb három feje van, és mindig elrabolja a királylányt. De itt és most végre a jó sárkányok kerülnek a fesztivál középpontjába. Süsü természetesen sárkányhajón érkezik, és most is csak egy feje lesz. Magyarországon annyira nem divat, pedig olyan szép a sárkányeregetés mestersége. A gyerekek, mielőtt nekifutnak madzaggal a kezükben reptetni a színes, kisebb-nagyobb sárkányokat, kis segítséggel megcsinálhatják a sajátjukat. A színpadon gyerekelőadások, este pedig utcabál.

Hol? Balatonszárszó
Mikor? Július 27. – augusztus 4.
Mennyi? Ingyenes

Programok a nyár legforróbb hétvégéjére!I love deep beach

Elképesztő forróság lesz a hétvégén – így a legjobb viselet szigorúan a bikini lesz. Fogd a barátnőidet, és irány Siófok, ahol pénteken a Hooligans csap a húrok közé. Tőlük a lányok mindig elolvadnak. Aztán szombaton megválasztják a legszebb és legfittebb lányt és férfiút Debreczeni Zita vezetésével a Balaton partján. Nemcsak az esti I love deep partyn mozoghattok DJ Budai és Steve Lawler house-partiján, hanem napközben is, ha van erőtök kipróbálni a walkenergie-órákat.

Hol? Siófok
Mikor? Július 26–28.
Mennyi? 1500–2000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top