Szabadidő

Kamu Jack Nicholson visszavonulása

A Star magazin értesülése szerint a háromszoros Oscar-díjas színész csöndben visszavonult a filmezéstől memóriájának romlása miatt. Filmes szakemberek mindent cáfolnak.

A magazin egy bennfentes forrásra hivatkozva írta meg, hogy a 76 esztendős sztár már nehezen birkózik meg a szereptanulással, ezért nem vállal több filmet. A közelmúltban állítólag visszaadott egy szerepet a Nebrasca című filmben, amelyben egy idős alkoholista apát kellett volna alakítania. A producereknek azonban azzal magyarázta döntését, hogy nem érdekli a szerep. A cikk megjelenése után egy nappal már mindent cáfoltak a film készítői. Maria Shriver közölte, hogy Nicholson semmilyen időskori memóriazavarban nem szenved, és esze ágában sincs abbahagyni a filmezést. Annyira nincs, hogy egyfolytában forgatókönyveket olvas, hogy megtalálja a következő szerepét. Bár az is igaz, hogy Nicholson 2010-ben forgatott utoljára a Honnan tudod? című filmben Reese Witherspoon és Owen Wilson oldalán.

Nicholson nem bánja a reflektorfényt, és esze ágában sincs kerülni. Továbbra is lelkesen jár kedvenc kosárlabdacsapata, a Los Angeles Lakers meccseire, és szívesen jelenik meg a nyilvánosság előtt. A napokban egy német lap közölte egy másik színészlegendáról, a 83 éves Sean Conneryről, aki évek óta visszavonultan él New Yorkban és Spanyolországban, hogy Alzheimer-kórban szenved, és súlyos az állapota.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top