Szabadidő

Vasárnapi programok: Terepfesztivál és utcabál

Nehéz eldönteni, merre indulj a hét utolsó napján? Mi segítünk!

Vasárnapi programok: Terepfesztivál és utcabálÉletfa Terepfesztivál

Piliscsabán rendezik meg a 7. Életfa Terepfesztivált, ami évek óta az egyik legszínesebb és legaktívabb tömegsportrendezvény Magyarországon: versenyek minden korosztálynak többféle sportágban és távon a legkönnyebbtől a legnehezebbig. A szervezők színes családi programokkal, koncertekkel, vetélkedőkkel, tombola, sport- és életmód-tanácsadással várják a család minden tagját.

 

Hol? Piliscsaba
Mikor? Szeptember 15.
Mennyi? 1000–7500 forint

Vasárnapi programok: Terepfesztivál és utcabálNyitott Ajtók Évadnyitó Utcabál

A Bálint Ház újra kitárja kapuit, szabad a ki- és bejárás mindenki számára. Régen jobb volt? Generációk, közéleti személyiségek vitatkoznak, mulatnak a Bálint Ház évadnyitó utcabálján szeptember 15-én. Rájátszás-koncert, Hahó Együttes, interaktív gyerekprogramok várják az érdeklődőket, valamint Tilla és Borgula faggatja meglepetés vendégeit.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 15.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: Terepfesztivál és utcabálFergeteges Mackó Parti

A Balu Fesztivál keretében sok-sok gyerek közreműködésével szeretnék a szervezők megdönteni az aktuális Guinness-rekordot gyerekkórus kategóriában, ezért előzetes „énekpróbát” tartanak 2013. szeptember 15-én, ahol kicsik és nagyok közösen éneklik el BALU-val A dzsungel könyve című musicalből a Beindul a pofonofon kezdetű dalt. Sok-sok meglepetéssel, játékkal, csodálatos mesékkel, bohócok és artisták bemutatójával várják a szervezők a család minden tagját. A programok közben a MÁLNA Zenekar muzsikál, éneket és mondókát tanít a „mackópalántának”.

Hol? Veresegyház
Mikor? Szeptember 15.
Mennyi? 400-500 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top