Szabadidő

Programok: Weöres Sándor Centenáriumi Év

2013-ban a Weöres Sándor Centenáriumi Év keretében számos értékmegőrző programmal várják a kicsiket és a nagyokat. Az év hátralévő hónapjaiban sem maradunk rendezvény nélkül!

Programok: Weöres Sándor Centenáriumi ÉvEgy bárkában Weöres Sándorral –
Tematikus színházi est

Egy igazán kivételes színházi est, ahol kortárs költők, zenészek, közéleti személyiségek vallomását, zenei és szóbeli megnyilatkozását mutatják be. A vallomásokat az MTVA-tól kikért filmes, színházi bejátszások színesítik, és meghallgathatjuk a Holdbeli Csónakoshoz készített zenét. A program része a Weöres Sándor Színháza című vándorkiállítás is.
Mikor: 2013. szeptember 28.
Hol: Bárka Színház, Budapest

Weöres Sándor gyermekszemmel a színpadon
A Veszprémi Petőfi Színház és a Békéscsabai Jókai Színház közreműködésével két megye általános iskolásai jelentkezhettek arra a pályázatra, melynek keretében a tanulók Weöres Sándor-verseket, -műveket adnak elő.
Mikor: 2013. október–november
Hol: Veszprémi Petőfi Színház

Segítő vásár
Karácsony előtt a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének jelnyelves előadásain vehetünk részt, ahol számos Weöres Sándor-verset adnak elő.
Mikor: 2013. december közepe
Hol: Millenáris

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top