Szabadidő

Online Gésa – Leveleim Dannámnak

Két Szerető titkos levelezése, kéjsóvár fantáziái és szexuális kalandozásai, erotikus versekkel és illusztrációkkal… Művészi és izgató, romantikus és botrányos. Így még senki sem írt a szexről!

Online Gésa - Leveleim DannámnakMi kell a nőnek?

A most megjelenő Online Gésa – Levelek Dannámnak című új botránykönyv szerint: szex. Jó szex. És sok fantázia… És a férfiaknak? Ugyanez!

Merész vállalkozásba fogott az Angeli Book Könyvkiadó. Első kiadványuk ugyanis nem hagyományos regény, legalábbis ami a műfaji besorolást illeti, elég nehezen meghatározható. Talán az „emailek gyűjteménye, narrációval és erotikus versekkel kiegészítve” a helytálló leírás. Az olvasó ezen a formabontó módon betekintést nyerhet egy szeretői viszony titkaiba, mi több, egy rendkívül szenvedélyes kapcsolat teljes története tárul elé. És a „szenvedélyes” kapcsán mindenki képzelje el az eddigi legjobban izzó kapcsolatát, idézze fel élete legemlékezetesebb „menetét”… S tekintse úgy, hogy az csak a kezdet volt!

Az Online Gésa ugyanis rendkívül merész. Mit merész: túláradóan erotikus. Sőt: helyenként perverz, szókimondó, pornográf… Izgató és emellett szórakoztató. Míg a műfaj mostanság megjelent képviselői sokszor csak maszatolnak a leírásokkal, itt kendőzetlenül kerülnek kimondásra a legintimebb dolgok is! Mindezt teszi a főhős hölgy valahogy úgy, ahogy egyébként egy aktus mindenki fantáziájában él. Legalábbis valószínűtlen, hogy ha bárki az életben egy kiadós szexuális együttlétről fantáziál, akkor magában finoman körülírva gondolna az egyes részletekre. Nemi szerv? Ugyan már! Vagina? Pénisz? Na ne…  Azt – lássuk be! – nem így hívjuk…  Ebben a könyvben a „dolgok” nagyon is kimondásra kerülnek. Sőt, az írónő még ennél is többre vágyik és vállalkozik: részletes taglalásra, az élvezetek kilihegésére, néha már kisikítására, kiüvöltésére. Ugyanakkor az írás más helyütt furcsamód mértéktartó, légies, sőt … szép és megható. Igazi irodalmi és művészeti csemege, Boros Attila festőművész erotikus grafikáival és tusrajzaival illusztrálva.

 

Online Gésa - Leveleim Dannámnak

 

A könyvet a www.onlinegesa.hu oldalon lehet megrendelni és december 6-a után megvásárolható a LÍRA könyvesbolt-hálózat üzleteiben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top