Szabadidő

Álmodozás. Boldogság. Öröm.

Milyen jó lenne relaxálni, milyen jólesne egy kis kényeztetés! – hányszor jut ez eszünkbe ilyenkor, az év végi hajrában. Képzeld el, hogy mennyire örülnének a szeretteid is egy exkluzív pihenést nyújtó ajándéknak!

Kényeztetésre és a mindennapokból kizökkentő élményekre igenis szükség van, ebből töltekezünk, ezzel tudjuk a stressz káros hatásait ellensúlyozni. Kipihenten könnyebb odafigyelni magunkra és a számunkra fontos családtagokra, barátokra, de még a munkában is jobban tudunk teljesíteni.

Álmodozás. Boldogság. Öröm.

 

Személyes és egyedi ajándék

Egy igazán jó ajándék emlékezetes, mely nem csak az átadás pillanatában okoz örömöt, hanem olyan értéket képvisel, amely sokáig elkísér bennünket.

  Egy olyan meglepetés, mint a Spirit Ajándékutalvány a szeretet és nagyrabecsülés kifejezésének az egyik legjobb módja. Nem mindennapi ajándék, hiszen egyszerre nyújt törődést, kényeztetést valamint feledhetetlen élményeket.

Álmodozás. Boldogság. Öröm.


Stílust teremtettek

A Spirit Hotel Thermal Spa Európa egyik legjobb szállodája. Itt találod a kontinens egyik legjobb spa birodalmát – a hotel elnyerte 2010-ben a „Best Destination Spa of Europe” kitüntető címet –, és biztos lehetsz benne, hogy valamennyi szolgáltatásuk megfelel az egészséges életmóddal szemben támasztott kívánalmaknak, hiszen a szállodát a tagjai közé fogadta a világ legjobb egészséghoteljeit tömörítő szervezet, a Healing Hotels of the World.  A Spirit Hotel egyedülálló stílust teremtett a lenyűgöző spa birodalmon és a két különböző gyógyvizükre épülő egészségkezeléseken túl a kimagasló szakmai háttérrel, az exkluzív szolgáltatásokkal és a kényeztető kiszolgálással.

Álmodozás. Boldogság. Öröm.

 

A hotel honlapján egyszerűen kiválaszthatod és megrendelheted a számodra leginkább megfelelő Spirit Ajándékutalványt, mely maga a luxussal fűszerezett kényeztetés, az alábbi szolgáltatásokkal:

  • szállás
  • gazdag választékú, egészséges büféreggelivel
  • svédasztalos vacsora az elegáns Onyx étteremben
  • Spirit üdvözlőital
  • a 10 000 m2-es Oázis wellness- és fürdőrészleg, valamint a 9 különböző, száraz és nedves szauna korlátlan használata
  •  fitneszterem és részvétel a szálloda napi sportprogramjain.

 

Spirit Ajándékutalvány: 33 000 Ft / fő / éj ártól

reservation@spirithotel.hu | +36 95 889 500 | www.spirithotel.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top