Szabadidő

Programok hétvégére: mézvásár és advent

Itt az első decemberi hétvége, és jön, jön egyre közelebb van a karácsony. Ideje elkezdeni begyűjteni az ajándékokat! Vásárlásra fel!

Programok hétvégére: mézvásár és adventMagyarországi Újbor- és Sajtfesztivál
Idén már tizedik alkalommal rendezik meg az Újbor- és Sajtfesztivált. Az esemény több érdekes programjával együtt lehetőséget teremt arra, hogy a nagyközönség és a szakmai látogatók megismerhessék Magyarország borvidékeinek és tájainak legkiválóbb újborait és ízletes sajtjait.

Hol? Budapest
Mikor? November 30. – december 1.
Mennyi? 2000 forint

 

Programok hétvégére: mézvásár és adventIllatos Advent
Veszprém városa Illatos Advent nevű családi programsorozatával már több mint fél évtizede hívja és várja karácsonyi készülődésre, ráhangolódásra a helybelieket és az idelátogatókat.
A kísérőprogramok során forralt borral és frissen sült kürtöskaláccsal várnak kicsiket és nagyokat.

Hol? Veszprém
Mikor? November 30. – december 23.
Mennyi? Nincs belépő

 

Programok hétvégére: mézvásár és advent7. Bánhorváti Lángos Fesztivál
Évente ismétlődő hagyományőrző gasztronómiai fesztivál, ahol megismerkedhetnek az idelátogatók a bánhorváti lángos, herőce, laksa vagy a farsangi fánk titkaival, miközben népzenei előadókat hallgatva elvegyülhetnek a vásári forgatagban.

Hol? Bánhorváti
Mikor? November 30.
Mennyi? Ingyenes

 

 

Programok hétvégére: mézvásár és adventMÉZzz ide! – családi nap és mézvásár
November 30-án a mézé lesz a főszerep. Különleges termelői mézek kóstolásával, vásárával, érdekes előadásokkal a méz témakörében, valamint gyerekfoglalkozásokkal és mézeskalács-készítéssel várják a látogatókat, a rendezvény koncerttel zárul.

Hol? Budapest
Mikor? November 30.
Mennyi? 500–2000 forint

 

 

Programok hétvégére: mézvásár és adventAdvent a Palota-negyedben
Az adventi hétvégéken gyerek- és családi kulturális programok, Joulupukki, a finn Mikulás, koncertek, betlehemes találkozó, templomi hangversenyek, századelős múltidéző karácsonyi hangulat és vásári barangolás csalogatja a közönséget a vásárutcába és a Mikszáth téri színpadi programokra. Hét közben a Mézeskalács Palota és Mikulásház fogadja a közönséget és a műsorral érkező iskolai csoportokat. A csodálatos, díszes fénybe öltöztetett Mikszáth téren felállított pódiumra hétvégéken vendégségbe érkeznek az adventi készülődést és hangulatot szívünkbe költöztető mesemondók, muzsikusok, énekmondók és betlehemesek.

Hol? Budapest
Mikor? December 1–23.
Mennyi? Részben fizetős

Programok hétvégére: mézvásár és adventÜnnepi medvetalálkozó
Az év utolsó hónapjában minden plüssmackó felkerekedik, hogy az unalmas téli álom helyett egy nem akármilyen programsorozattal üsse el a hideg napokat. Láthatók lesznek egy gazdag macigyűjtemény legkülönlegesebb darabjai, de látványosnak ígérkeznek a plüssmedvékből összeállított életképek is. Lesznek sportoló, mozizó, focizó, diszkózó, sőt utazó medvék is. A november 30-ától egészen az év végéig tartó állandó ingyenes kiállítást a december 7–8-ai és 14–15-ei hétvégén külön programok is színesítik.

Hol? Budapest
Mikor? November 30. – december 31.
Mennyi? Nincs belépő

Programok hétvégére: mézvásár és adventPál Feri atya és Böjte Csaba előadásai
November 30-án szombaton izgalmas előadás-sorozatra invitál mindenkit az Integrál Akadémia, a téma: keresztény misztika. Az egész napos előadás-sorozatban Pál Ferenc atya, Böjte Csaba szerzetes és dr. Kiss Dániel keresztény-misztika tanár adnak elő.
Hol? Moha Rendezvényház 
1143 Budapest, Gizella út 42–44.
Mikor? November 30. 09:00–18:00
Mennyi? Fél napra 4000 forint, egész napra 8000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top