Szabadidő

Visszatér a Family Guy kutyája – feltámad Brian!

Meghallgatásra talált az a petíció, amelyben több ezren követelik Brian feltámasztását. Így a kedvenc rajzfilmhős halála csupán "ideiglenes" volt.

Nagyszerű hírünk van a Family Guy rajongóinak: visszatér Brian Griffin, a család kutyája, aki két héttel ezelőtt egy végzetes autóbalesetben meghalt. Brian nagy visszatérése december 15-én várható – jelentette be rajzfilm egyik készítője.

A cinikus és a folyamatosan Martinit vedelő ebet november 24-én temették el, a Brian élete című részben ugyanis elütötte egy autó. Súlyos sérülései miatt akkor az orvosok nem tudták megmenteni, de ez nem gátolta meg abban, hogy feltámadjon.

Forrás: .rawstory.com
Forrás: rawstory.com

Ugyan a rajzfilm készítői a meglepő fordulattal egy kicsit ki akarták zökkenteni a család életét a megszokott kerékvágásból, és az volt a szándékuk, hogy felrázzák a dolgokat, a rajongók azonban korántsem találták azt viccesnek, hogy kinyírták a kedvencüket. Ezért a Change.org oldalon két nap leforgása alatt több tízezren kezdetek kampányolni Brian megmentéséért. Sőt a petícióhoz kapcsolódóan a Facebook közösségi oldalon is létrehoztak egy oldalt RIP Brian Griffin From Family Guy címmel. A kampánnyal pedig sikerült elérni a céljukat!

Forrás: Salon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top