Szabadidő

Vasárnapi programok: a méz napja és Mikulás-túra

A hosszú munkahét után csak egy nap marad a kikapcsolódásra, de ne üljetek otthon, nézzetek körül a WAMP-on, vagy túrázzatok egyet!

Vasárnapi programok: méz napja és mikulás túraA méz napja

2013. december 8-án édes mézes gasztronómiai programok várják a méz napjának résztvevőit Egerben. Méhészeti eszközök kiállítása, mézkülönlegességek vására, mézszentelés és mézes játszóház szerepelnek a programok között. Az adventi időszakra való tekintettel természetesen mézes finomságokban sem lesz hiány, készülnek csodálatos mézeskalácsok és a karácsonyi menüt is megédesítő mézes sütemények.

Hol? Eger
Mikor? December 8.
Mennyi? Nincs belépő

Vasárnapi programok: méz napja és mikulás túraMikulás-túra
Túraútvonal: Töröcske – szőlőhegy – Kincses-hegy – Sipos-hegy – Szenna. A túra után találkozás a Mikulással a Szennai Falumúzeum területén. A találkozás után a szennai iskolánál várják a résztvevőket a szervezők teával, zsíros kenyérrel, a felnőtteket forralt borral.

Hol? Szenna
Mikor? December 8.
Mennyi? 800 forint

10. Nagy Mikulás Kocogás
Vasárnapi programok: a méz napja és Mikulás-túraIdén 10. alkalommal vágnak neki a fürdőruhára vetkőzött Mikulások a fagynak és a hónak Budapest utcáin, hogy mosolyt és segítséget hozzanak a rászoruló gyerekeknek!
Elmesélhetnék azok, akik már részt vettek ezen a kocogáson, hogy milyen jó, milyen érzés, amikor az utca népe mosolyog, és milyen büszke leszel magadra, ha elmész… de ez egy olyan dolog, amit mindenkinek magának kell átélnie!

Hol? Budapest
Mikor? December 8.
Mennyi? Nincs belépő

WAMP
Vasárnapi programok: a méz napja és Mikulás-túraTöbb mint 150 kiállító több ezer terméke közül válogathatnak az érdeklődők. A WAMP immár több mint hét éve a friss dizájntárgyakra éhes közönség szinte kötelező hétvégi zarándokhelye. A standokon fiatal iparművészek, dizájnerek termékeivel találkozhat a látogató, amelyek a megszokott és olykor kissé egyforma áruházi kínálattal szemben kínálnak vonzó és egyedi alternatívát.

Hol? Budapest
Mikor? December 8.
Mennyi? 500 forint
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top