Szabadidő

Programajánló hétvégére: gesztenyesütés és családi nap

Jön, jön, és egyre közelebb van a karácsony. Mi segítünk ráhangolódni az ünnepekre. Válogass kedvedre a jobbnál jobb adventi programok közül!

Programajánló hétvégére: gesztenyesütés és családi napAdventi Közös Piac

A Közös Piac alig egy év alatt Budapest egyik legfontosabb gasztronómiai vásárává nőtte ki magát. A piacra látogatók a zöldségek, gyümölcsök, sajtok mellett finom falatokat, ételkülönlegességeket is találnak, eközben pedig megismerkedhetnek Magyarország legkreatívabb termelőivel is. A karácsonyi időszakra természetesen minden termelő és tervező kiemelten készül, a szervezők pedig egyedi programokkal szeretnék még különlegesebbé tenni az év végi vásárlást. December 14-én a Gardrób Közösségi Vásár keretein belül mini Közös Piaccal, december 21-én pedig a teljes kínálattal, és egyedi programokkal – többek között a Menhely Alapítvány számára szervezett – jótékonysági tombolával várják az érdeklődőket.

Hol? Budapest, Central Passage
Mikor? December 14. és 21.
Mennyi? Nincs belépő

Programajánló hétvégére: gesztenyesütés és családi napForralt bor – korzó a Tihanyi Piac Placcon

Érdemes ellátogatni a Tihanyi Piac Placcra. Adventi hangulat, karácsonyi vásár, széles kínálat klasszikus és különleges, alkoholos szaloncukrokból, hagyományos és levendulával ízesített mézeskalács, gyerekfoglalkozás és téli ételek várják a látogatókat.

Hol? Tihany
Mikor? December 14.
Mennyi? Nincs belépő

Adventi Jótékonysági Koncert

Csézy adventi jótékonysági koncertje Egerben december 13-én, Makláron december 15-én lesz. Az egri koncert teljes bevételével a Gyermekrák Alapítványt támogatja.

Hol? Eger, Maklár
Mikor? December 13. és 15.
Mennyi? 1500–2000 forint

Programajánló hétvégére: gesztenyesütés és családi napAdventi Gesztenyesütés és Karácsonyi Vásár

Advent alkalmából jó hangulattal, sült gesztenyével és forralt borral várnak mindenkit nagy szeretettel Gyenesdiásra. A kétnapos zenés hétvégi programot ünnepi műsor, süteménysütők és mézeskalács házikók versenye, a gyermekek részére játszóház és kézműveskuckó színesíti.

Hol? Gyenesdiás
Mikor? December 14–15.
Mennyi? Nincs belépő

Családi nap kicsiknek és nagyoknak – karácsonyi készülődés

Az év utolsó családi napja a karácsonyi készülődés jegyében zajlik. A kreatív sarokban gipszből, nemezből és papírból karácsonyi díszeket készítenek kicsik és nagyok egyaránt.

Hol? Budapest
Mikor? December 14.
Mennyi? 700–1400 forint

Programajánló hétvégére: gesztenyesütés és családi napLuca-napi vigadalom

A Pécsi Kulturális Központ szervezésében 15 éves hagyományt ápolnak a Luca-napi rendezvényekkel. A korábbi évekhez hasonlóan a borhoz és a borászathoz kapcsolódó szakmai rendezvénnyel, borbemutatóval és borkóstolókkal szeretnék közelebb hozni a szervezők a „ma emberéhez” a Luca-napi hagyománykört; fontos tradíciókat, értékeket ápolva és elevenítve fel.

Hol? Pécs
Mikor? December 12–14.
Mennyi? 900 forint

Szentpéteri Csilla dedikálás

Szentpéteri Csilla a budapesti Károly-körúti Alexandra üzletházban dedikálja BEST OF SZENTPÉTERI CSILLA & BAND címmel megjelent válogatásalbumát. Az újraírt és újra kevert dalokat tartalmazó korongon jazz kiválóságai sorakoznak Csilla mögött: Fekete-Kovács Kornél, Borlai Gergő, Gyenge Lajos, vagy éppen Sipeki Zoltán.

Hol?
Budapest
Mikor? 2013 12.14-én 16:00-tól
Mennyi?
ingyenes

Advent Budapesten – Téli Fesztivál

Első alkalommal rendezi meg a főváros a Városháza parkban az Advent Budapesten elnevezésű téli fesztivált, ahol Advent harmadik hétvégéjén is rengeteg programmal várják az érdeklődőket. A Gyerektáncház és a Kolibri Színház előadása mellett Tóth Vera is fellép a Romhányi Áron Duóval, december 14-én, szombaton.

Hol? Budapest
Mikor? December 13-15.
Mennyi? Nincs belépő
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top