Szabadidő

Karaokéznál 30 ezer ember előtt? Ők bevállalták!

Vicces időtöltés, amíg a barátaid előtt énekelsz. Ám mi történik, ha emelik a tétet, és felkerülhetnél óriáskivetítőkre?

Idén, a karácsonyi koccintások jegyében, a Heineken abban „segített”, hogy egy New York-i baráti társaság rémálmát megvalósítsa. Pedig minden jó indult…

Karaokéra invitálták őket, ám a függöny mögött egy egész tévéstáb bújt el. A kiválasztott karácsonyi dal eléneklése közben aztán szétnyílt a függöny az amatőr énekes legnagyobb meglepetésére, és akkor szembesült a közvetítő stáb, a kamerák és a tévémonitorokat jelenlétével. A heinekenesek felajánlották neki  a lehetőséget, hogy akár 30 ezer, teljesen ismeretlen ember előtt is énekelhet, csupán meg kell nyomnia az Igen gombot. A stáb ugyanis élőben kapcsolná őt a Times Square óriáskivetítőjére, a taxisok monitorjaira New York-szerte, valamint a washingtoni Verizon Centerben egy kosárlabdameccs szünetében a kivetítőkre.

A baráti társaságból többen meghátráltak, ám hárman belevágtak, még úgy is, hogy tudták, több tízezren fognak a hamis hangjukon jókat derülni. Bár itt nem a tehetségről volt szó, hanem a merészségről és a bulizásról.

 

Forrás: Adweek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top