Szabadidő

Bejelentés: ő lett a magyar FOX csatorna hangja

Crespo Rodrigo lett a február 4-én hazánkban is elinduló FOX hangja – tudtuk meg a csatorna munkatársaitól.

A Jászai Mari Színház, Népszínház igazgatója újszerű és érdekes szakmai kihívásnak tartja a megbízást: „Nagyon örültem, hogy rám esett a FOX választása, és nagyon várom a csatorna indulását, akárcsak a többi színész, akikkel a szinkronstúdióban együtt dolgozom. Nagyszerű filmek és sorozatok érkeznek magyar nyelven a nézők elé, én a magam részéről a Da Vinci démonaira vagyok a leginkább kíváncsi” – nyilatkozta Crespo Rodrigo, aki bár korábban több filmben és sorozatban szinkronizált, ezt a mostanit egy teljesen más jellegű feladatként éli meg. „A szinkronnál egy adott figura bőrébe kell bújni, és a szereplő személyiségét kell visszaadni. Itt viszont egy-egy filmelőzetes vagy ajánló során a nézők figyelmét kell felkelteni, és azt kell hangban visszaadni, amit maga a csatorna képvisel.”

Crespo Rodrigo új tévés munkája mellett más premierre is készül: „Nemrég mutattuk be nagy sikerrel Móricz Zsigmond: Rokonok című darabját. Február 8-án pedig, a Jászai Mari Színházban is premier lesz: A balkáni kobra című énekes népi színjáték kerül bemutatásra, amivel szintén közönségsikerre számítunk.”

A FOX február 4-ei érkezésével olyan rég várt sorozatok kerülnek először képernyőre magyar nyelven, mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A híd, Az Álmosvölgy legendája, valamint a 24 és A Simpson család legújabb epizódjai. A csatorna műsora a hét minden napján, reggel 6-tól éjjel 2-ig lesz látható, először a Telekom digitális családi csomagjának előfizetői számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top