Szabadidő

Programok vasárnapra: Halász Judit koncert és kiállítás

Egy jó kis koncertre vágysz, vagy szeretnél kimozdulni a gyerkőcökkel? Ajánlunk három remek programot a hét utolsó napjára is, garantált a kikapcsolódás.

Programok vasárnapra: Halász Judit koncert és kiállításCsiribiri – Halász Judit koncertje
Halász Judit közel harminc éve énekli a gyerekeknek magyar költők verseit a hazai könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében. A gyerekek pedig – Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A kitüntetett művész vidám dalokkal várja az apróságokat és régi közönségét, a mai szülőket, akiknek örökre befészkelte magát a fejébe a Csiribiri, a Bóbita és a Helikoffer, meg az Ákombákom, ahogy Halász Judit énekli.

Hol? Budapest, Óbudai Teátrum
Mikor? Január 26.
Mennyi? 2000-2400 forint

Programok vasárnapra: Halász Judit koncert és kiállításBogyó és Babóca – Kiállítás
Bartos Erika egy évtizede kezdte el írni és rajzolni Bogyó és Babóca bábkönyvét. Az elsősorban óvodásokhoz szóló történeteket egyszerű, kontúros figurákkal és tiszta színekkel illusztrálta. A mesék egy részét már a kezdetektől fogva bábműsor formájában is előadta a kicsiknek, ehhez ő maga készített figurákat, díszleteket. Az elmúlt időszakban a bábok jártak Esztergomban, Pécsett, Szegeden, Szolnokon, Székelyudvarhelyen, Gödöllőn, és most közel másfél év vándorút után térnek vissza a Millenárisra.

Hol? Budapest
Mikor? Január 19- február 2.
Mennyi? nincs belépő

Programok vasárnapra: Halász Judit koncert és kiállításProtest The Hero koncert 2014
A Protest The Hero avantgárd munkássága itthon sem ismeretlen, így teljesen időszerű, hogy a csapat 2014. január 26-án Magyarországon lép fel. A koncerten nemcsak a Protest csapata és a friss album lesznek a főszereplők, hanem olyan díszes társaság is csatlakozik hozzájuk, mint a brit Tesseract és The Safety Fire illetve a kanadai Intervals.

Hol? Budapest
Mikor? Január 26.
Mennyi? 3900-4900 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top