Szabadidő

Három tuti program vasárnapra

A hét utolsó napjára is érdemes programot szervezni. Adunk pár tippet, hova érdemes ellátogatni.

Három tuti program vasárnapraGyerekprogramok a Budapest Jazz Clubban – Holle mese
A Grimm testvérek klasszikus Holle anyó című meséjét mint saját történetét meséli el két bohóc: Aranyos Kukucska és Szurtos Kamilla. Már túl vannak a kalandokon, megkapták, ami jár nekik, s hazafelé tartanak, amikor hosszú útkeresés után összetalálkoznak. Ekkor megtudjuk, kivel mi történt és miért. Ebben a Holle-mesében bizony minden jó, “mert jó a vége”! is.

Hol? Szentendre
Mikor? Február 23.
Mennyi? 500–800 forint

Három tuti program vasárnapra5. Tánc Mindenkinek
Ha szeretnéd kipróbálni a modern, posztmodern és kortárs tánc különböző irányzatait, és szeretnél többet megtudni az irányzatokat kidolgozó mesterekről és módszereikről, akkor február 23-án a Trafóban a helyed! Neves, hazai oktatók személyes élményeken és gyakorlati órákon keresztül repítenek el minket Isadora Duncan szabad táncától a Graham- és Cunningham-technikákon át egészen a különböző kortárstánc-stílusokig. Mindenki rátalálhat a hozzá közel álló stílusra.

Hol? Budapest
Mikor? Február 23.
Mennyi? Nincs belépő

Három tuti program vasárnapraTájaink zenéi – Dél-Dunántúl és a hosszú furulya. Zenés, táncos, énekes foglalkozás mesével – gyerekeknek
A Tájaink zenéi sorozatban a legkiválóbb muzsikusok, hagyományőrző hangszeres mesterek és táncmesterek segítségével tehetik meg kezdő tánclépéseiket a gyerekek, ismerkedhetnek tájaink hagyományaival: meséivel, játékaival, szokásaival, zenéjével, dalaival és az egyes tájak jellegzetes hangszereivel – nemcsak hallgatóként, hanem a közös játék és tánc résztvevőiként is.

Hol? Budapest
Mikor? Február 23.
Mennyi? 1000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top