Szabadidő

Az elefántjelmezes férfi

Te mit csinálnál, ha fényes nappal egy hatalmas plüssállatnak öltözött férfi egyszer csak megölelne? Ugye hogy nem bírnád ki nevetés nélkül? A legjobb dolog az egészben, hogy ez tényleg megtörténhet veled, ugyanis Frenki így járja az utcákat. Ismerjétek meg!

“Hát én tényleg nem vagyok hétköznapi…” – kezdi beszámolóját a hobbijáról. És tényleg. Frenki egy gyerekkori filmélményéből inspirálódva készített magának egy hatalmas plüssruhát. Egy elefántos plüssruhát. Ez önmagában még nem is lenne megdöbbentő, végül is még tart a farsangi szezon. De Frenki ruhája nem szezonális és nem is alkalmi. Ő ugyanis hatalmas plüsselefántként rója az utcákat hétről hétre. Megölel embereket, csak azért, hogy mosolyt csaljon a járókelők arcára. “Rengetegen örülnek ennek a kicsi hőstettnek” – mondja Frenki, pedig szerintünk jelmezes őrültsége nem is olyan kis hőstett. Ha mindannyian megtalálnánk a saját elefántjelmezünket, sokkal több mosolygós barát, kolléga és járókelő venne körül minket.

Az elefántjelmezes férfi

Hogy a mosolygó jelzőt egyre többünkre használhassuk, a Coca-Cola Frenkihez hasonló megszállott hősöket keres. Olyan embereket, akik mindent megtesznek azért, hogy mosolyt csaljanak mások arcára, akik nem hivatásból, hanem kedvtelésből tesznek jót. Ha magadra vagy egy ismerősre ismersz a leírásból, ne habozz, és látogass el a www.addtovabbajot.hu oldalra. Itt jelentkezhetsz, illetve még több megszállott hős történetével ismerkedhetsz meg.
Add tovább a jót Te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top