Szabadidő

Magyarország is Happy – a legjobb Happy videók

Sopron, Gyöngyös, Nyíregyháza, Budapest... már megannyi magyar város elkészítette a saját Happy videóját. Pharrell Williams nemcsak egy slágert alkotott, hanem egy remek kis össznépi bulit is. A boldogság napján összegyűjtöttük a magyar vonatkozású videókat. Jó látni, hogy van még boldogság.

Sopron

A soproni videóban már az első 30 másodpercben feltűnik a híres Tűztorony. De mégsem ezt emelnénk ki a hűség városának Happy videójában, hanem a táncoló fogorvosokat.

Budapest

A fővárosiak már több Happy videóval is megörvendeztették a netezőket. Közülük ezt nézték meg a legtöbben (587 ezeren). A dal még Pharell Facebook-oldalára is felkerült, mi pedig azóta merünk táncolva kérni egy kiló kolbászt a piacon.

Nyíregyháza

A keleti régió videójában kicsit lassabban mozognak, mint a többiben, ám azt mindenképpen kiemelnénk, hogy ők bevonták az idősebb generációt is a táncikálásba.

Gyöngyös

Gyöngyös nem kispályás. Ők bevetették a város összes nagyágyúját. Táncolt a helyi fodrász és kozmetikus, a kézilabdások, és a helyi rádió műsorvezetői. Ugráltak az ovisok, a deszkások és a nyelvsulisok is. Nem is értjük, hogy miért tartanak csak 6500 nézőnél. Többet nekik!

Pécs

Állatjelmez, napsütés, kalózok, éjszakai élet és a helyi Superman. Nekünk csak a csoportos tánc, vagy ha jobban tetszik: az össznépi hülyülés hiányzik a pécsi videóból. De aggodalomra semmi ok, így is megnézték már 51 ezren!

Veszprém

Oké az biztos, hogy szívesen elmennénk egy veszprémi házibuliba. Ebből a videóból ugyanis kiderül, hogy ők tényleg jókedvűek. Itt még a bébi és a kutya is táncol, a szivárvány esernyő pedig alap.

A fővárosi ovisok

Egy budapesti ovi is elkészítette a saját Happy videóját. Itt aztán tényleg kiakad a cukiságmérő, ám nekünk úgy tűnik, hogy olykor a dolgozók jobban élvezték a bulit. Ezzel együtt is kedves kezdeményezés.

 

Kihagytuk a városodat? Nektek is van Happy videótok, de elkerülte a figyelmünket a youtube-vadászat közben? Küldd el emailen, vagy írd meg a fórumban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top