Szabadidő

Vasárnapi programok: Cifra Palota és koncert

Ez vár rád a hét utolsó napján: jótékonysági fesztivál és interaktív programok tanulni vágyó gyerekeknek és felnőtteknek.

Vasárnapi programok: Cifra Palota és koncertGyerekek a gyerekekért
A Németh László Gimnázium vasárnap, 17 órai kezdettel könnyűzenei koncertet rendez a  budapesti Radnóti Miklós Művelődési Központban. A fellépők olyan 12. évfolyamos tanulók, akik valamilyen együttesnek, tánccsoportnak a tagjai. A koncerttel az iskola egyik célja, hogy lehetőséget biztosítson ezeknek a fiatal zenészeknek arra, hogy nagyobb közönség előtt mutathassák meg tudásukat, tehetségüket.  A jótékonysági esemény másik célja, hogy aktivizálja a fiatalságot a betegek és elesettek támogatására, megsegítésére.

Hol? Budapest
Mikor? Március 23.
Mennyi? 500 forint

Vasárnapi programok: Cifra Palota és koncertMozART Group
A MozART Group négy kitűnő lengyel zenészből áll, akik elhatározták, hogy a klasszikus zenét sok humorral adják elő. Zenei kabaréjuk a világon egyedülálló, ugyanis maga a zene a humor forrása. A tagok 1995 óta vannak együtt, beutazták Európát, Ázsiát, Kanadát és az Egyesült Államokat. Felléptek többek közt Irek Kosnyval és Bobby McFerrinnel. Most, március 23-án a Millenáris-Teátrumban lépnek fel, este 20:00-kor.

Hol? Budapest
Mikor? Március 23.
Mennyi? 4500 forint

Vasárnapi programok: Cifra Palota és koncertCifra Palota
A Cifra Palota azokat a családokat várja, amelyek aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A színpadon zajló zenés, tánc- és meseelőadások, valamint az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak a programsorozat heti témájához és a Müpa más előadásaihoz.

Hol? Budapest
Mikor? Március 23.
Mennyi? Ingyenes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top