Szabadidő

Programok hétvégére: pálinkafesztivál és testébresztő fitnesz nap

Szórakoztató családi és sportprogramok is várnak április első hétvégéjén.

Programok hétvégére: pálinkafesztivál és testébresztő fitnesz napIII. Nemzetközi Gyermekkönyvnap
1967 óta április 2-a Nemzetközi Gyermekkönyvnap. Ezen a napon született Hans Christian Andersen meseíró, az ő tiszteletére ünnepeljük a gyerekkönyveket 2-án. Érdekesség, hogy ugyanezen a napon született Csukás István Kossuth-díjas magyar költő, író, a Süsü, a sárkány megalkotója is. Az esemény apropóján, április 5-én 10 órától rendezik meg a III. Nemzetközi  Gyerekkönyvnapot, Sopronban, a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban, ahova a család minden tagját várják a szervezők.

Hol? Sopron
Mikor? Április 5.
Mennyi? 2000 forint

Programok hétvégére: pálinkafesztivál és testébresztő fitnesz napIII. Pécsi Toros Pálinkafesztivál
Harmadik alkalommal rendezik meg a Pécsi Toros Pálinkafesztivált a Széchenyi téren. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a pécsiek is szeretik a friss malacsültet, hurkát, kolbászt, és nem mellékesen a finom pálinkát és bort. Idén is a Dzsámi előtt, az itt lakók által kedvelt területen kóstolhatják meg Magyarország hús- és italkülönlegességeit a kilátogatók. Az eseményt vicces és szórakoztató programokkal, vetélkedővel, helyi és országos szinten is ismert fellépőkkel színesítik április első hétvégéjén.

Hol? Pécs
Mikor? Április 4-6.
Mennyi? Ingyenes

Programok hétvégére: pálinkafesztivál és testébresztő fitnesz napKözös Piac
Az április 5-én, a Közös Piacon a konyhai kiegészítőktől kezdve, a kamrába való finomságokon át, a kerti szépségekig minden megtalálható lesz, ami egy modern háztartásban fontos lehet. A magyar kis- és őstermelők ezúttal is Budapest legnagyobb átjáróját a Király utca 8. számnál található Central Passage-t árasztják el termékeikkel. A tavaszt köszöntve az eddigi legnagyobb kínálattal várják szombaton a látogatókat!

Hol? Budapest
Mikor? Április 5.
Mennyi? 300 forint

Programok hétvégére: pálinkafesztivál és testébresztő fitnesz napHatártalan Napok
A Miskolci Nemzeti Színházban hagyományteremtő szándékkal indul útjára 2013 áprilisában a Határtalan Napok. Minden évben három napon keresztül három határon túli magyar város legjelentősebb művészeit hívják el Miskolcra. Három művészeti ágból mindazt, ami fontos és megismerésre érdemes. Világhírű zenészeket, Kossuth-díjas írókat, költőket, fesztiválnyertes színházi előadásokat láthatnak az érdeklődök.

Hol? Miskolc
Mikor? Április 4-6.
Mennyi? 800-2400 forint

Programok hétvégére: pálinkafesztivál és testébresztő fitnesz napA Magyar Jazz Ünnepe 2014
A sokéves hagyományt követve idén tavasszal sem maradhat el a Magyar Jazz Ünnepe, melynek központja ez alkalommal is a műfaj legpezsgőbb helyszíne, a Budapest Jazz Club. A fellépőket az előző évek hagyományához híven a legjobbak legjobbjai közül válogatja a Magyar Jazz Szövetség, gondosan ügyelve arra, hogy ne csak a bennfentes törzsközönség kapjon kedvet a háromnapos eseményhez. A fesztivál kifejezett célkitűzése, hogy lehető legszélesebb keresztmetszetében mutassa be a műfaj jelenét, így a fellépő formációk között a sztárok mellett helyet kapnak a fiatalabb, modern irányzatokból inspirációt merítő zenekarok is.

Hol? Budapest
Mikor? Április 3-5.
Mennyi? 1200-3000 forint

Programok hétvégére: pálinkafesztivál és testébresztő fitnesz nap8. Testébresztő Fitnesz Nap
Nyolcadik alkalommal rendezik meg a tavasz legnagyobb fitnesz eseményét, amely 2014-től Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Nap néven csábítja a résztvevőket a SYMA Sport-és Rendezvényközpontba. Április 5-én, szombaton az aerobik irányzatain túlnőve, a fitnesz számos stílusa mutatkozik be a rendezvényen, bővül a funkcionális tréningek és a saját testsúlyos edzések választéka, így a férfiak számára is számos programot ígér a rendezvény. A modern funkcionális edzésmódszerek mellett szakemberek kísérnek el az erőnléti tréningek világába, valamint segédkeznek a legújabb technikák elsajátításában.

Hol? Budapest
Mikor? Április 5.
Mennyi? 3500-4000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top