Szabadidő

Három remek program vasárnapra

Interaktív programok várják a tanulni vágyó gyermekeket és felnőtteket a hét utolsó napján is.

Három remek program vasárnapraCifra Palota
A Cifra Palota azokat a családokat várja, amelyek aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A színpadon zajló zenés, tánc- és meseelőadások, valamint az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok várják az érdeklődő családokat.

Hol? Budapest
Mikor? Április 5.
Mennyi? Ingyenes

Három remek program vasárnapraVonatozás a számítógépen
A Kispesti Munkásotthon Művelődési Házban reggel 10 órától egészen délutánig hozzáértő segítők mellett próbálhatják ki kicsik és nagyok, milyen lehet számítógépen vonatot vezetni a magyar vasúton, metróval elvinni az utasokat Kőbánya–Kispest állomásról, villamosokkal haladni a városokban, vagy éppen Anglia vonatforgalmát irányítani.

Hol? Budapest
Mikor? Április 6.
Mennyi? 300 forint

Három remek program vasárnapraBoldog Óra
A Boldog Óra című előadás múltat és jelent egymás mellé állítva kérdéseket vet fel, válaszok után kutat: múltunk mennyire befolyásolja jelenünket? A régen elkövetett bűneinket hogyan tudjuk ma jóvátenni? Hogyan tudunk, bátran felvállalva sorsunkat, szabadon és boldogan élni? Az előadást vasárnap délután 16 órától tekinthetik meg a Baltazár-házban az érdeklődők.

Hol? Budapest
Mikor? Április 6.
Mennyi? 2000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top