Szabadidő

Programok vasárnapra: vacsoraest és gyerekjátszó

A hét utolsó napján mehettek zenés játszóházba dalokat tanulni, a Zeneakadémián nyüzsgő gimiseket várnak klasszikus zenével, Vastag Csaba vacsoraestet ad azoknak, akik későig fennmaradhatnak.

Programok vasárnapra: vacsoraest és gyerekjátszóVastag Csaba zenés vacsoraest
A csepeli LaGuna Étterem 2014. áprilisi 13-án, vasárnap egy nagyszerű hangulatú zenés vacsoraestre invitálja a vendégeit. A remek fogások és Vastag Csaba hangja, valamint szórakoztató előadásmódja garantálja a könnyed és felhőtlen szórakozást. A vacsora kezdete 16:30 óra. A koncert 18:00-tól kezdődik.

Hol? Budapest
Mikor? Április 13.
Mennyi? 3500–5000 forint

Programok vasárnapra: vacsoraest és gyerekjátszóGyerekjátszó
A Gyerekjátszó daltanulással, néptánccal és kézműves-foglalkozással egybekötött komplex játszóház élő, magyar népzenére. A zenét Zoltán Csaba és barátai szolgáltatják, a foglalkozást pedig Dénes Anett vezeti. A rendezvény 17:00-kor kezdődik a Zsolnay Kulturális Negyedben, Pécsett.

Hol? Pécs
Mikor? Április 13.
Mennyi? 100–500 forint

Programok vasárnapra: vacsoraest és gyerekjátszóLiszt-kukacok Akadémiája – “Zene és sport
J. S. Bach és Händel művek 10-15 éveseknek. Az iskolások között vannak matekosok, vannak magyarosok, vannak “föcisek” vagy éppen “törisek”. A különféle szubkultúrák persze nincsenek zárva egymás előtt, és különösen szabad köztük az átjárás, ha a zenéről van szó. Hiszen a zenének mindenhez van kapcsolódási pontja: a matematikáról éppúgy sok mindent elárul, mint az irodalomról, a földrajzról vagy akár a sportról. A Zeneakadémia ifjúsági programsorozata, vagyis a Liszt-kukacok Akadémiája keretében megvalósuló koncert az utóbbi négy területre fókuszál, április 13-án, vasárnap, 11 órai kezdettel.

Hol? Budapest, Zeneakadémia
Mikor? Április 13.
Mennyi? 1200 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top