Szabadidő

Három remek program vasárnapra

Tánc-kiállítás, alkotónap és nemzetiségi fesztivál is vár rátok a hét utolsó napján.

Három remek program vasárnapraOrszágos Nemzetiségi Fesztivál
A többnemzetiségű város áprilisban az ország nemzetiségi együtteseit látja vendégül az egyetlen olyan fesztiválon, ahol egyszerre találkozhatunk a hazánkban élő összes nemzetiségi hagyományőrző táncegyüttessel, zenekarral. A színpadi produkciókat nemzetiségi táncházak, népművészeti kirakodóvásár, kézműves-játszóház, zenés-táncos felvonulás, gasztronómiai programok, nemzetiségi témájú előadások, kiállítások egészítik ki.

Hol? Ráckeve
Mikor? Április 27.
Mennyi? Ingyenes

Három remek program vasárnapra4. Tánc-kiállítás
A Tánc-kiállítás tánc- és képzőművészeti kulturális rendezvény, amelyet 2011 óta rendez meg a Berczik Sára Budai Táncklub a tánc világnapja alkalmából. A fesztivál gazdag programmal – táncművészeti verseny, workshop, képzőművészeti kiállítás – várja az érdeklődőket.

Hol? Budapest
Mikor? Április 27.
Mennyi? 1000–2000 forint

Három remek program vasárnapraAlkotónap 6–12 éveseknek
Áprilisban alkotónapokkal várja a Új Budapest Galéria a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A délelőtti foglalkozások a 6–12 éveseknek, míg a délutániak már mindenkinek szólnak. Az április 13-i hétvége fő témája az érzelemkifejezés volt, április 27-én pedig utazásra és tájképek készítésére hívnak mindenkit.

Hol? Budapest
Mikor? Április 27.
Mennyi? 600 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top