Szabadidő

Szóljon a nyár Rólad!

Pihenj, törődj az egészségeddel, és ettől a lelkiismereted is megnyugszik. Eláruljuk, hogy miként gondoskodhatsz a testedről, miközben kényezteted lelked.
Szóljon a nyár Rólad!

A nyaralás a kikapcsolódásról szól, a zavartalan együttlétről a szeretteinkkel, és persze önmagunkról is. Végre elfeledkezhetünk a munkahelyi feladatokról, élhetünk a saját kedvteléseinknek. Ilyenkor könnyebb észrevenni a szervezetünk apró jelzéseit és gondoskodni testünkről, lelkünkről.

Szóljon a nyár Rólad!

Szóljon a nyár Rólad!Állapotjelentés
Az egészséges életmód egyik alapfeltétele, hogy tisztában legyünk szervezetünk állapotával, hiszen e nélkül nehéz kiválasztani a számunkra megfelelő irányt és módszert a megfelelő egészségi állapot eléréséhez. A szervezet feltérképezésének egyik lehetséges módszere a testanalízis.  Az N20-as készülék is ilyen, a test összetételéről képet adó műszer. A működése multifrekvenciás technológián alapul, és így gyorsan, pontosan és biztonságosan térképezi fel a test felépítését. A vizsgálat fájdalommentesen szolgáltat adatokat többek között a testalkatodról, a tested víz-, ásványianyag- és fehérjetartalmáról, valamint az izom- és zsírtömegéről. A készülék az eredmények alapján még az arányos testalkat eléréséhez és megtartásához szükséges napi kalóriamennyiséget is kiszámolja. A mért értékek alapján a megfelelő mozgásprogram kialakításához is kapsz segítséget, illetve az egészségedet szolgáló táplálkozási tanácsokat is kapsz a szakemberektől.

Szóljon a nyár Rólad!

Kellemes és hasznos is
Használd ki a lehetőséget, amit a sárvári Spirit Hotel nyárra hangolt ajánlata kínál a számodra! Gyönyörű medencék várnak Rád, csodás a kert, a szobák kényelmesek, istenien főznek, és a pihenésen túl még az egészségeddel törődhetsz. Természetesen kényelmesen, szakképzett asszisztencia mellett. Részt vehetsz egy testanalízisen, ahol nemcsak a tested összetételét ismerheted meg, hanem profi tanácsokkal is segítenek a számodra leginkább megfelelő, egészséges életmód kialakításában. Ráadásul amiatt sem kell aggódnod, hogy nem jut idő mindenre, ami a nyaralásodat feledhetetlenné teszi, hiszen négy éjszaka foglalása mellé plusz egy éjszaka jár. 

Szóljon a nyár Rólad!

További információ: www.spirithotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top