Szabadidő

Így ünnepel a 100 éves Astoria

Száz évre visszarepítő gasztro-kulturális időutazásra csábítja május 16-án az érdeklődőket az idén százéves Astoria.

 A patinás épület adta díszletek közt korabeli jelmezekkel és archív képekkel idézi meg a szálloda 1914-et, a nyitás évét, s új hangszerelésben korhű gasztronómiai fogások teszik teljessé a történelmi kalandtúrát.

A Századforduló Parti keretében bárki visszarepülhet az időben és átérezheti ennek a páratlan időszaknak a különleges hangulatát, hiszen az idén százéves Astoria időutazásra hívja az érdeklődőket. A szálloda Múzeum körút felőli bejáratánál automobil és vörös szőnyeg várja majd a vendégeket, akiket korabeli jelmezbe öltözött személyzet fogad ünnepi üdvözlő itallal. A korhű élményt fokozzák a százéves díszletek és az archív felvételek, a műsor, valamint azok a különleges és olykor már-már feledésbe merült gasztronómiai fogások, melyeket az ültetett állófogadás során kóstolhatnak meg a vendégek.

A századfordulós vacsora mellé száz év slágerei szólnak, ezt követően pedig Kern András és Heilig Gábor vendégművész a Lövölde tér című zenés műsorral várja a nagyérdeműt.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top