Szabadidő

8 videó: ez vár ránk David Hasselhoff mogyoródi partiján

Ha minden igaz, David Hasselhoff és haverjai augusztusban Mogyoródon is fellépnek. Néhány országban már jártak, és a videókat elnézve készülhetünk a már annyira gagyi, hogy jó, időutazó partira.

1. Már a kezdéssel megvettek kilóra. Hasselhoff magára ölti az életmentőszerkót, megpróbálja elénekelni a Baywatch főcímdalát, és közben 20 éves hölgyek vonaglanak a színpadon. Akik a lassított futás miatt imádták a sorozatot, azoknak ez lesz a csemege.


2.
Természetesen akkora klasszikusok sem hiányozhatnak a repertoárból, mint például a Looking for Freedom, és ott a van a KARÁCSONYFAIZZÓ is.

3. …vagy a Jump in my Car. Zseni ez az ember.

4. De a főnök után is van élet. Fellép például a 2Unlimited, ami mindig eszembe juttatja, milyen végtelenül igénytelen volt a 90-es évek zenéje, és én mégis mennyire imádom.

5. És ott lesz Hajdú Péter világsztár haverja, Haddaway, aki évente legalább egyszer feltűnik a Frizbiben. Aki a 90-es években nem tanulta meg egy életre, annak mondom, hogy a Headway az az angolkönyv.

6. Samantha Foxról nem találtam jobb videót, de az ezen is érzékelhető, hogy inkább a dekoltázsán van a hangsúly és nem a hangján.

7. Rick Astley is jön Mogyoródra, ha igaz. Őt két éve a fél NLCafé-szerkesztőség megnézte, amikor Budapesten lépett fel, és azon kevés retropopsztárok közé tartozik, akinek még van hangja. #NeverGonnaGiveYouUp.

8. Jön a Vengaboys is, akiket úgy reklámoznak, hogy “live” lépnek fel. Hát attól mentsen meg az Isten. Azért megnézve a mostani fellépéseiken készült videókat, nem értem, hogy nem kínos nekik 40 évesen is flitteres zöld patacipőben ugrálni a színpadon.

+1. A ráadás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top