Szabadidő

Nyári programkavalkád Hajdúszoboszlón, a felüdülőhelyen!

Ha szórakozni is szeretnél nyári pihenésed, nyaralásod alatt, akkor Hajdúszoboszló az ideális hely számodra. Az alföldi fürdőváros neked és családod minden tagja számára garantálja a szórakozást. Hajdúszoboszló a nyári hónapokban mediterrán hangulatú üdülőhellyé változik, napközben a strand- és aquapark szolgáltatásai biztosítják a számodra a felüdülést és szórakozást, majd az este folyamán a szabadtéri programok, fesztiválok teszik teljessé az itt töltött napjaidat.
Nyári program kavalkád Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen!

Június 21-én a nyári napforduló éjszakáját táncolhatod át pároddal, barátaiddal,
a Nap Ünnepe – Táncoljuk át az éjszakát rendezvényen. A rendezvényen többek között fellép Szűcs Judith és a Tango Harmony Budapestről.

Nyári program kavalkád Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen!

A Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat keretében a hajdúszoboszlói Bocskai Múzeum az édességek kultúrája Hajdúszoboszlón tematikában hirdette meg programjait. Bemutatkoznak majd mézeskalács-, grillázskészítő mesterek, lesz méhészbemutató és kaptármustra, de rendhagyó tárlatvezetések is részét képezik a rendezvénynek.

A Múzeumok Éjszakája program keretében a Hajdúszoboszlói Gazdaház pedig a tűzhöz kapcsolódó programokkal várja a látogatókat. Az ügyesebbek a gyertyamártást is kipróbálhatják.
Ezt követően júniusban és júliusban következnek a hagyományos fesztiváli programok. Elsőként a Hajdúvárosok Találkozója, majd Fürdőbál lesz a strand területén, a Megasztárból ismert előadókkal. Július hónap utolsó hétvégéjén pedig hagyományőrző rendezvényünk, a Szoboszlói Folkhétvége háromnapos fesztiválja várja a látogatókat. Az idei évben ismét fellép a hajdúszoboszlói szabadtéri színpadon a Csík Zenekar.

Nyári program kavalkád Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen!

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Nyári program kavalkád Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top