Szabadidő

Irány Hajdúszoboszló!

Hajdúszoboszló Magyarország egyik leglátogatottabb üdülőhelye, itt található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, mely az idei évben új szolgáltatásokkal vár téged is. Legyél te is az elsők között, akik az Aqupark extrém zónájában újonnan átadott élménycsúszdákról csobbannak a szoboszlói vízbe. Válaszd Hajdúszoboszlót, hogy vágyaid élményekké válhassanak.
Irány Hajdúszoboszló!

A magyar kisváros a nyári időszakban mediterrán hangulatú üdülőhellyé változik. Hajdúszoboszló fő attrakciója a fürdőkomplexum, melynek része a szabadtéri strand, a gyógyfürdő, az Aquapark és a fedett élményfürdő, az Aqua-Palace. 2014-ben több új fejlesztés történt: megújult a gyógyfürdő termálcsarnoka, átadták az Aqupark extrém zónáját 6 új élménycsúszdával, illetve átalakítottak több medencét is a strand és az Aquapark területén, melyek mind-mind egyedi szórakozást biztosítanak számodra és családod számára is. Hajdúszoboszló komplex szolgáltatáskínálata három generáció számára egyaránt kínál lehetőségeket a feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz.

Irány Hajdúszoboszló!

Az egész napos strandélményeket követően az esti hangulatos séták, szabadtéri koncertek, fesztiválok változatos programjain szórakozhatsz barátaiddal. A nyári főszezonban évről évre megrendezésre kerülő zenés rendezvények, előadások nélkülözhetetlen részei a Hajdúszoboszlói nyárnak, így a sok-sok újdonság mellett a hagyományos rendezvények szórakoztató programjaira mindig számíthatsz. A fürdőváros kiemelt rendezvényei a nyári időszakban a Szoboszlói Dixieland Napok, a Kösely-kupa lovasverseny és az ünnepi fürdőbál.

Irány Hajdúszoboszló!

A rendezvények mellett kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak a város és a környék látnivalói, programjai is. Ahhoz, hogy megismerhesd a kis fürdőváros múltját, látogass el a helyi múzeumokba, tájházakba, hidd el, hogy ez a kisváros egy kincsesdoboz és rengeteg felfedezni való van itt. A helyi nevezetességek mellett a térség kirándulási lehetőségeit is ajánljuk figyelmedbe, kiemelten a Hortobágyi Nemzeti Park megtekintését, mely Hajdúszoboszlótól 30 km-re található és a világörökség része.

Irány Hajdúszoboszló!

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

 

Irány Hajdúszoboszló!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top