Szabadidő

A legmenőbb titkos játszótér Budapesten

Nem is gondolnánk, mennyi fantasztikus park van a fővárosban, akár a Parlament mellett is, 5 percre a Nyugati pályaudvartól. Igen, ott van a Szent István Park is a közelben, de most egy másik, új parkot mutatok, ez pedig az Olimpiai Park.

Tulajdonképpen mindenki megtalálja itt a helyét. A kisgyerekektől kezdve a nagy gyerekeken át a fiatalokig, idősebbekig mindenki. Aki pihenni szeretne, üldögélni, játszani, sportolni vagy piknikezni, itt a helye.

Látványra is szép, de a nyári hőségben kifejezetten áldás, hogy szökőkút is van a parkban, amit a földből feltörő vízsugarak formájában alakítottak ki, így a gyerekek nagy pancsolást rendeznek ott általában.

Aki pedig kutyát sétáltatna vagy kis kedvencét edzené, annak pont a park szomszédságában van egy jól felszerelt kutyafuttató, sőt még ivókút is van a kutyusoknak.

A sportolási és minden generációnak pihenési lehetőséget kínáló parkban természetesen nevéhez hűen megtalálható az olimpiai aranyérmesek fala, az olimpiai láng emlékműve és az ötkarikás szimbólumszobor is.

Az egész park szépen körbekerített, sőt, 2 parkőr is őrzi a rendet. Vannak WC-k, pelenkázó, sőt eldugottabb helyek is, ahol mondjuk szoptatni is lehet.

Biciklitároló is van a bejárathoz közel, így aki bicóval megy, annak sem kell aggódnia, hova teszi majd a járművét.

A játszótér nagyon színvonalas, hajó formájú mászókomplexummal, hidakkal, átjárókkal, lépcsőkkel, csúszdákkal, hintával, s ki tudja még felsorolni, mi mindennel felszerelt.

Nézd meg a többi képet is az Utazz másképp blogon, ahol a nyitva tartásról is tájékozódhatsz!

 A legmenőbb titkos játszótér Budapesten
 A legmenőbb titkos játszótér Budapesten
 A legmenőbb titkos játszótér Budapesten
 A legmenőbb titkos játszótér Budapesten

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top