Szabadidő

Daniel Radcliffe nem lesz a feministák kedvence mostanában

Daniel Radcliffe-et egy újságíró arról kezdte faggatni, nem furcsa-e számára úgy szexszimbólummá válni, hogy az emberek nagy része még szemüveges kis varázslóként ismerte meg, és vele együtt nőttek fel. Emberünk csattanós választ adott.

Daniel Radcliffe jelenleg azzal van elfoglalva, hogy legújabb filmjét, a Horns című romantikus horror-fantasyt reklámozza, ezért sorra adja az interjúkat. Ilyenkor néha becsúszik egy-egy kellemetlenebb kérdés is, mint amilyen az Associated Press újságírójáé is volt, aki azzal szembesítette Danielt, hogy elég fura őt szexszimbólumként nézni, hiszen a rajongói nagy része vele együtt nőtt fel, és a kis, szemüveges Harry Potterként szerették meg.

Erre Daniel elmesélt egy történetet, miszerint a What If című romantikus vígjátéka után egyre többen mondogatták neki, hogy elég bizarr őt egy romantikus film főszerepében látni, amire egy idő után ráunt, és visszakérdezett: “Mégis mi olyan bizarr ebben?” Ekkor jött a válasz, miszerint az zavarja őket, hogy annak idején évekig kis, szemüveges varázslófiúként azonosultak vele. Erre ő csak annyit mondott, hogy: “Érdekes módon a férfitársadalomnak semmi problémája nem volt azzal, hogy Emma Watsont azon nyomban szexualizálja.”

A választ tényleg csattanós, de a nagy kérdés inkább az, hogy Daniel szerint egy éppen csak a tinédzserkorba lépett lány szexualizálásáért piros vagy fekete pontot kéne kapnia a férfitársadalomnak? Ha az előbbire gondolt, akkor Radcliffe a közeljövőben biztosan nem lesz a feministák kedvence.

Zavar, hogy Harry Potterből szexszimbólum lett? Daniel Radcliffe csattanós válasszal reagál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top