Szabadidő

Hétvégén már támadnak a mínuszok

A hétvégén nem várható csapadék, de helyenként előfordulhat ködszitálás. A leghidegebb órákban többfelé mínuszokra is készülni kell, s néhol napközben sem lesz 3 Celsius-foknál melegebb – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Pénteken napközben a Dunántúlon gomolyfelhők képződnek, de emellett általában több órára kisüt a nap. A Dunától keletre több lesz a felhő, kevesebb a napsütés, de csapadék sehol sem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 2 és plusz 3 fok között, a legmagasabb hőmérséklet 6-10 fok között alakul – olvasható az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésben.

Szombaton és vasárnap nagyrészt borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, csupán kisebb körzetekben süthet ki a nap. A ködös területeken előfordulhat szitálás. A minimum-hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű. Napközben 3-9 fokig melegszik a levegő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top