Szabadidő

Last minute: 8 tuti ünnepi program

Hangolódjatok a karácsonyra tuti ünnepi programokkal. A Piknik magazin válogatása!

Betlehemes hétvége Mikulásfalván
A Nagykarácsonyban megrendezett Mikulásfesztivál utolsó hétvégéjén Betlehemes játékok és egy interaktív koncert várnak az egész családra.

Mesés karácsony az Alleeban
Mikor? December 20.
Karácsonykor kihagyhatatlan a Diótörő. Szombaton az Allee Bevásárlóközpontban nézd meg a balettelőadás legszebb jeleneteit.

Ajándékkészítés a Magyar Nemzeti Galériában
Mikor? December 20.
Még nem késő saját készítésű ajándékokkal meglepni szeretteidet. Készíts különleges meglepetéseket a Magyar Nemzeti Galériában rendezett családi napon.

Mikulásgyár
Mikor? December 21.
A Mikulásgyár egészen vasárnap estig várja az adományokat, délelőtt pedig Bolba Éva és a JAZZterlánc zenél.

Állati karácsony
Mikor? December 21.
Az állat­kert­ben élő álla­tok is aján­dé­kot bon­to­gat­nak. Nézd meg a győri Xantus János Állatkertben, mit rejt a csomagjuk.

Advent Bécsben
Bécs is adventi díszben pompázik december 24-ig. Fedezd fel az adventi vásárokat, igyál forralt bort a Városháza előtt, vagy próbáld ki a körhintát a régi Városi Kórház kertjében.

Karácsonyi varázslat a Bűvész Színházban
Mikor? December 20.
A Bűvész Színházban Damien White műsorában ünnepi köntösbe bújtatott trükkökkel és az elmaradhatatlan csodákkal találkozhatsz.

Népek Karácsonya a Mesemúzeumban
Mikor? December 20.
Ismerkedj meg a perui, anda­lúziai, por­tu­gál, bol­gár, kopt, mold­vai, vala­mint latin nyelvű kará­cso­nyi éne­kekkel a HolddalaNap zenekar előadásában szombaton a Mesemúzeumban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top