Szabadidő

10 idézet a The Walking Dead ma 33 éves amazonjától

<p>Kedden a <a href="https://nlc.hu/szabadido/20150106/norman-reedus-the-walking-dead/" target="_blank">The Walking Dead másik főszereplőjét, Norman Reedust ünnepeltük</a>, ma pedig a Maggie-t alakító Lauren Cohan lett 33 éves. Ez már csak ilyen zombis hét, de nem lehet megunni.</p><p> </p>

1. “Szerencsés vagyok, hogy Steven Yeun  (ő alakítja Lauren szerelmét a sorozatban – a szerk.) és én nemcsak jó barátok vagyunk, de a közös munka is remekül megy. Tudjuk, mikor van helye a viccelődésnek, és szerintem sikerült elérnünk, hogy a nézők úgy érezzék, ami Maggie és Glen között van, az igazi.”

10 tény, a The Walking Dead ma 33 éves amazonjáról

2. “Sovány, lapos kamasz voltam. Aztán végre én is kaptam melleket az Istentől, és azóta kicsit magabiztosabb vagyok.”

10 tény, a The Walking Dead ma 33 éves amazonjáról

3. Kicsit bizarr érzés, hogy egyik pillanatban még a forgatáson vagyok, és egy félelmetes jelentben a kezem valakinek a beleire tekeredik, aztán leállás jön, hazamegyek, és elkezdek főzni valamit.”

4. “Szerintem az egyetlen dolog, amiről Maggie nem hajlandó lemondani, az a remény.”

5. “Élj a jelenben!” – ez Maggie és Glenn hitvallása, ez tartja össze őket.

10 tény, a The Walking Dead ma 33 éves amazonjáról

6. “Mióta a The Walking Deadben játszom, rengeteget álmodom a zombikról, és olyan gyerekkori eseményekről, amelyeket régen elfelejtettem, eltemettem magamban. Másképp állok a halálhoz és az elmúláshoz is. Szerintem ez mind az elmúlt három évnek és a sorozatnak köszönhető.”

7. “Vannak rajongók, akik külön honlapot készítettek, “bizonyítékokkal”, hogy Steven és én a valóságban is egy pár vagyunk. Ez azért vicces, mert nem igaz, de engem nem zavar ez a fajta fanatikus rajongás.”

10 tény, a The Walking Dead ma 33 éves amazonjáról

8. “A második évadban csatlakoztam a stábhoz, és a meghallgatásom előtt egy részt sem láttam a sorozatból. Amikor kijöttem a castingról, csak arra tudtam gondolni, hogy: a francba is, mennyire meg akarom kapni ezt a szerepet!”

9. “A negyedik évad forgatása volt a legnehezebb számomra. Akkor búcsúztunk el Scott Wilsontól (ő játszotta Lauren apját a sorozatban – a szerk.), aki olyan volt nekem, mintha a nagyapám lenne. Persze, nagyon vicces és szórakoztató ember, ugyanakkor rendkívül bölcs és gondoskodó. Az ő karakterének a halála viselt meg a leginkább.”

10 tény, a The Walking Dead ma 33 éves amazonjáról

10. “Ha én választhatom meg a saját fegyveremet egy zombi apokalipszis idején, biztosan a nyílpuskát markolnám fel az asztalról.”

The Walking Dead 5. évada február 9-én folytatódik a FOX-on.
forrás: Elle, The Hollywood Reporter, Daily News,Woman’s Health, RollingStone,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top