Szabadidő

Társasjátékozás a múzeumban – 8 program hétvégére

Társasjátékozás a múzeumban, Hawaii-nap a víziparkban, pezsgőzés a barátnőkkel.

Hawaii-nap az Aquaworldben (január 17., Ramada Resort)

Ha unod már a telet, szombaton látogass el az Aquaworldbe, ahol Hawaii-napot rendeznek. Lesz hula-hula torna, surfverseny, a gyerekeknek pedig pálmafakeresés.

Téli Sportágválasztó (január 18., Városligeti Műjégpálya)

Próbálj ki mindent, ami havas, jeges és csúszós az idei Téli Sportágválasztón, és találkozz a téli sportok legjelesebb hazai képviselőivel is. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Zakatoló Zenemozi (január 18., Budapest Jazz Club)

Láttál már kalimbát, tilinkót, kazoot, vagy orrsípot? Vasárnap a Budapest Jazz Clubban a Syntax mozizenekar ezekkel a különleges hangszerekkel eleveníti fel a legjobb filmzenéket.

A népzene ünnepe (január 17., Művészetek Palotája)

A népzene ünnepén egész napos programok várják a családot. A Müpa aulájában Gryllus Vilmos koncertje, valamint egészen estig tartó gyerektáncház is lesz.

Irány a Pezsgőbár (Budapest, Madách tér)

Míg a műfajjal ismerkedőket értő kollégák indítják el a buborékok és a pezsgővilág megismerése felé –kezdve a hazai borvidékekkel vagy olasz proseccókkal, folytatva a spanyol cavákkal vagy épp limoux-i crémant-okkal , addig a hozzáértőbb pezsgőrajongók nyugodtan hátradőlhetnek és kóstolhatnak. Magos Zoltán kreatív séf a kísérő falatokról, könnyű, de annál kifinomultabb ízekről is gondoskodott. Mindez a város szívében, a Gozsdu-udvar kapujában ideális találkozóhellyé teszi a bárt akár egy rövid napközbeni vagy munka utáni felfrissülésre, akár egy igazán pezsgő estéhez.

Társasjátékozása a múzeumban - 8 program hétvégére

Eszterlánc Mesezenekar születésnapi koncert (január 18., Marczibányi téri Művelődési Központ)

Kárász Eszter és zenekarának interaktív születésnapi mesekoncertje nemcsak a gyerekeknek szól, hanem a még gyereklelkű felnőtteknek is.

Parázsfuvolácska (január 18., Erkel Színház)

Az Erkel Színház izgalmas gyerekelőadással várja a családokat. Az év elején a Parázsfuvolácska című zenés darabot játsszák, mely Mozart Varázsfuvolájá­nak újraálmodott, rövidített, kisgyermekek számára is szórakoztató átdolgozása.

Közös társasjátékozás a Mesemúzeumban (január 17., Mesemúzeum)

Társasozni mindenki szeret. Találd meg a labirintusból kivezető utat, vedd fel a pókerarcod, és dobj kétszer egymás után hatost szombaton, a Mesemúzeum közös társasjátékozásán.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top