Szabadidő

Diafilmek délutánja, maszkabál és mesék – 8 program családosoknak hétvégére

Megszökött játékok és társaik. Diafilmek délutánja is lesz ezen a hétvégén – 8 remek program.

Keretes mese
Január 24. Műcsarnok

Egy képkeret, olló, ragasztó és persze sok kép, és összeáll a mese. A Műcsarnok családi foglalkozásán szabadon szárnyalhat a fantáziád, a megalkotott képet pedig haza is viheted.

Diafilmek délutánja
Január 24-25. Klebelsberg Kultúrkúria

Népmeséket, kedvenc klasszikusokat és régi tévés sorozatokat nézhetsz végig újra a Diafilmek Délutánján. A meséket felolvassa Szalay Kriszta és Cserna Antal színművész, aki a nagyobbaknak izgalmas, rendhagyó irodalomórát is tart.

Maya Hajója
Január 25. Stúdió K Színház

A Picasso képei alapján készült bábjáték garantáltan megszeretteti a művész képeit, mert szórakoztató, kalandos, humoros, méghozzá remek zenékkel fűszerezve.

Gyapjú napok
Január 24-25. Katica Tanya Élményközpont

Télen nincs jobb egy meleg pulcsinál, de vajon hogyan készül a gyapjú, és mi az a nemezelés? Hétvégén a Katica Tanyán minden kiderül, sőt, mivel hóra nem számíthatunk, nemezhóembert is készíthetsz.

Hangszerek Világa
Január 24. Erzsébetliget Színház

Ismerd meg a klasszikus zongorairodalom legszebb, legkülönlegesebb darabjait Balázs János zongoraművész előadásában. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Gryllus Vilmos: Maszkabál
Január 25. Puskin Kuckó

Itt a farsang és a báli szezon, az alkalomhoz illően a Puskin Kuckó vendége, Gryllus Vilmos, Maszkabál című albumával lép fel.

Talajfogás
Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria (február 20-ig)

Fiatal, képzőművészetet tanult gördeszkások képein, videóin, illetve zenei és irodalmi alkotásain keresztül ismerkedhetsz meg a gördeszkázás hazai kultúrájával és a sport fejlődésével.

Belvárosi Gasztrosétány
Erzsébet tér (minden hétvégén márciusig)

Több mint százféle ételkülönlegességet kóstolhatsz az Erzsébet téri Gasztrosétányon, ahol januárban a disznótorosé a főszerep, hétvégente pedig termelői piaccal és koncertekkel várnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top