Szabadidő

Hófesztivál és Alma koncert – 7 program hétvégére

Szuper programokat ígér ez a hétvége is a családosoknak! Kétségtelen, hogy a legtöbben most a Fővárosi Állat- és Növénykert medvéjére lesznek kíváncsiak, aki ezen a hétvégén megjósolja, hogy milyen hosszú lesz az idei tél.

Aki bújt, aki nem, Medve!
Január 31-február 1. Fővárosi Állat- és Növénykert
Vajon hosszúra nyúlik az idei tél? Megtudod, ha ellátogatsz a hétvégén a Fővárosi Állatkert hagyományosan megrendezett Mackófesztiváljára, és meglesed, meglátták-e a macik az árnyékukat.

Hófesztivál
Január 31-február 1. Mátraszentistván
Ha szereted a havat és a téli sportokat, és szeretsz bulizni is, Mátraszentistvánon ezen a hétvégén koncertekkel, hóshow-val és sportszerbemutatóval várnak. Fellép többek között a Zagar, az Ivan & the Parasol és az Irigy Hónaljmirigy.

Alma koncert a Symbolban
Február 1. Symbol étterem
Az egyedi stílust játszó Alma együttes hétvégi koncertjén garantált a vidámság, nevetőizmok nem maradnak tétlenül, és az egész család remekül fog szórakozni.

Hüllő Zoo kiállítás
Fővárosi Művelődési Ház
Kígyók-békák, tücskök-bogarak az ország legnagyobb hüllő- és kisállat-vándorkiállításán. Ismerkedj meg egzotikus fajokkal, és ha elég bátor vagy, mindent meg is simogathatsz.

Állatok Farsangja
Február 1. Virtuózok Koncertterem
Állatokról szóló mesék és zenék váltakoznak a Magyar Virtuózok Kamarazenekar koncertjén. A gyerekek játékos módon, egy pohár kakaó és kalács mellett ismerkednek a dallamokkal és a hangszerekkel.

A Palacsintás Király
Január 31. Puskin mozi
Gyerekkorunk egyik kedvenc mesefilmjét újra megnézheted szombaton a Puskin moziban. Bár a vetítés a legkisebbeknek szól, a szülők is nagyon jól fognak szórakozni.

Mesés hétvége – Süssünk, süssünk valamit!
Január 31. Csillaghegyi Közösségi Ház
Itt a farsangi szezon, a jelmezeken és a bálokon kívül az ételek is fontos szerepet kapnak. Készíts izgalmas alapanyagokból kézműves tárgyakat, valamint ennivaló finomságokat, mindezt egy izgalmas mesével fűszerezve.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top