Szabadidő

Elfogták a bécsi operaház “fantomját”

A 63 éves operabarát hónapok óta a bolondját járatta a személyzettel.

Elfogták a Bécsi Állami Operaház “fantomját”, mindig olcsó helyekre vett magának jegyet, mégis drága páholyokba ült be. Ahelyett, hogy a saját olcsó helyét foglalta volna el, az államelnököknek és más magas rangú tisztviselőknek fenntartott középső páholyban telepedett le. Az operabál alatt itt szoktak interjút adni a sztárvendégek.

Újra és újra megúszta a jegyellenőrzést, gyakran a felvonások között változtatott helyet, macska-egér játékká kezdett válni az egész.

Amikor a személyzet egyik tagja megpillantotta a páholybliccelőt, hívta a rendőrséget. Az előadás végére két rendőr jelent meg, hogy igazoltassák a férfit, ő azonban eliszkolt. A magát újságírónak kiadó férfit elfogták, majd a rendőrségi cellában töltött néhány órát. Feljelentést tesznek ellene, az operából örökre kitiltották.

A Bécsi Állami Operaház figyelmeztetett: az olcsóbb helyeket akkor sem lehet drágábbra cserélni, ha utóbbiak éppen üresek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top