Szabadidő

Így ropja Salt’n’Pepára egy belevaló fickó!

Te is szoktál otthon ropni – a tükör előtt? Vagyunk még egy páran ezzel így, ne aggódj! A következő kérdés, hogy a fantasztikus szólódat be mernéd-e dobni egy klubban? Csak játszadozz el a gondolattal egy kicsit. Felcsendül a kedvenc számod, és beugrik a jól begyakorolt mozdulatsor, amiben már-már profinak érzed magad…

Hatalmas hiba, hogy sztereotípiákat állítunk fel magunkról. “Botlábú vagyok”, “Nevetségessé teszem magam vele”, “Nincs ritmusérzékem” és a többi. És még ha így lenne is, kit érdekel? Éld meg magad szabadon, barátom, ha táncolni van kedved, menj, és toljad! Nézd meg ezt a figurát a videóban… Ő aztán nem frusztrálta magát sokáig. 
Meghallotta Salt’n’Pepa Push Itjét és bent termett a táncparketten! Ha az elején azt hiszed, mindent láttál, csak várj 0:42-ig! És még akkor se láttál mindent. 1:35-nél jön a csúcspont. A videót az Illúzió blogon tudod megnézni!

 Így ropja Salt'n'Pepára egy belevaló fickó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top