Szabadidő

Hétvégi programok: Fagylaltkiállítás, Gryllus Vilmos koncert és filmnapok

Mit csináljunk március második hétvégéjén? A Piknik magazin erre a hétvégére is szuper programajánlattal készült nektek!

Fagylalt Kiállítás és Fesztivál

Március 6-8. Syma Rendezvényközpont

Végre itt a tavasz és a fagyiszezon. A hétvégén ismerkedj meg az idei újdonságokkal, kóstold is végig őket, és szavazz Magyarország kedvenc fagylaltjára.

Kaland a dzsungelben

Áprilisig, Magyar Mezőgazdasági Múzeum

A Mezőgazdasági Múzeum új, interaktív kiállításán a láto­ga­tók egy titok­za­tos dzsun­gel­ben talál­ják magu­kat, ahol tudá­su­kat és szem­fü­les­sé­gü­ket pró­bára téve egy mese­beli kaland része­sei lehetnek. Ne hagyd ki!

Holdújévi Mulatságok

Március 7. Iparművészeti Múzeum

A  Hol­dú­j­év évezredek óta az egyik legnagyobb ünnepség Kínában. A vidám­ság­gal és ven­dé­ges­ke­dés­sel teli idő­sza­k han­gu­la­tá­ból, szo­ká­sa­i­ból kaphatsz most íze­lítőt az Iparművészeti Múzeum rendezvényén.

Gryllus Vilmos koncert – Maszkabál

Március 8. MOM Kultúrális Központ

Gryllus Vil­mos talán leg­vi­dá­mabb leme­zé­nek dalait hallgathatják-énekelhetik a gye­re­kek, és per­sze a felnőt­tek is. Megelevenedik a varázsló és a banya, az ősem­ber és a bohóc, a kémény­seprő, a sze­re­csen, a pán­cé­los lovag és a hét­fejű sár­kány is.

Kockafeszt

Március 7. Békásmegyeri Közösségi Ház

LEGO rajongó felnőttek és gyerekek figyelem! A harmadik Kockafeszt kiállításon máso­dik világ­há­bo­rús dio­rá­mát, lát­vá­nyos Star Wars® jele­ne­te­ket, új város­ré­sze­ket és vona­to­kat mutatnak be a kiállítók.

Nőnap a Skanzenben

Március 7-8. Szentendrei Skanzen

Nőnap alkalmából mi másról is szólna a Skanzen tavaszváró hétvégéje, mint rólunk, nőkről. Megelevenednek a falusi asszonyok mindennapjai és a korabeli népszokások.

Hüllőnap

Március 7. Óbudai Közösségi Ház

Mindent megtudhatsz a hüllőkről, ha elég bátor vagy meg is simogathatod őket. Ha pedig rajongó vagy, szakemberek tanácsait kérheted ki a tartásukkal kapcsolatban, az Óbudai Közösségi Ház Hüllőnapján.

Frankofón Filmnapok

Március 8-ig, Uránia Mozi

Ismerd meg a frankofón országok filmújdonságait. Franciaország mellett Algéria, Belgium, Görögország, Románia és Svájc képviselteti magát az eseményen, a nyitófilm pedig Kanadából érkezik, a fiatal és világhírű Xavier Dolan rendezésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top