Szabadidő

Színes labdák, modern festmények, hatalmas tér – ilyen a Facebook új irodája

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója nemcsak a weboldalát újítja meg időről időre, hanem a saját és munkatársai irodai körülményeire is figyel.

Nemrég hét új fontos fejlesztést jelentett be a Facebook, de a legnagyobb közösségi oldal új irodát is kapott. Az új nosztalgiaalkalmazást bemutató vállalat leginkább a technikai trendek diktálásával foglalkozik, de ehhez megfelelő és inspiráló munkakörnyezet is szükséges. A Szilícium-völgyben található irodaközpont most egy új helyre, egy raktárból kialakított egy légterű irodába költözött, melynek a belső munkálatait Frank Gehry építészeti szupersztár végezte.

Színes labdák, modern festmények, hatalmas tér - ilyen a Facebook új irodája

A Facebook új főhadiszállása alapvetően egy hatalmas szoba, így ez az épület büszkélkedhet a legnagyobb nyitott alaprajzzal, ahol egyszerre több ezer ember dolgozik. A 9 hektáros parkban található irodában helyet kapott egy konferenciaterem is, amit telezsúfoltak színes labdákkal. “Az épület maga nagyon egyszerű, és egyáltalán nem divatos” – írta Zuckerberg a Facebook-oldalra.

 

A photo posted by Wei Jien (@wei.jien) on

Az új irodáját nem egy hivatalos megnyitón mutattak be a világnak, hanem megkértek néhány menő Instagram-usert, hogy ők készítsék el a képeket, és mutassák meg a világnak a Facebook új főhadiszállását. Ilyen fotók születtek az akcióról.

 

 

New art from @BarryMcGeeArt and the @FBairprogram in @Facebook’s new Building 20 #MPK20 #MPK20FirstLook

A photo posted by John Barnett (@johnbarnett) on

 

 

A photo posted by Shali Nguyen (@shali) on

 

A photo posted by Scott Shapiro (@scottshapiro23) on

Forrás: theverge

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top