Szabadidő

Nagy hétvégi programajánló

Április 11. a költészet napja. József Attila születésnapján a hétvégére irodalmi programokat és autócsodákat ajánlunk felnőtteknek-gyerekeknek egyaránt.

Betűvadászat a Magyar Nemzeti Galériában

Április 11. Magyar Nemzeti Galéria

Rejtőzz el egy szo­bor mögött, cser­készd be, és vesd rá magad a betűkre és a ben­nük rejtőző titkos szóra, majd fejtsd meg az üzenetet. Ha megvan, készíts monogramos pecsétet és könyvet, hogy rögtön ki is próbálhasd.

Költészet képregényben

Április 11. Pagony Gellért tér

Költészet-napi workshop gyerekeknek, melyben ismert verseket játszhatnak el, a jelenetekből fotók, a fotókból pedig egy izgalmas képregény készül majd. Az alkotást a végén mindenki haza is viheti emlékül.

Könyvbemutató a Mesemúzeumban

Április 11. Mesemúzeum

Lackfi János és Vörös Ist­ván Apám kakasa című javí­tott, bőví­tett kiadá­sú könyvének bemutatóján vehettek részt, ha ellátogattok szombaton a Mesemúzeumba.

Oldtimerek hétvégéje

Április 10–12. Vasúttörténeti Park

A régi autók rajongóinak igazi csemege a hétvégére az Oldtimer Show. A csodás járművek mellett hajókat és lakókocsikat is kiállítanak majd, a gyerekeket pedig ingyenes foglalkozások várják.

Különleges programok a Közlekedési Múzeumban

Április 11.

Április 15-én három évre bezár a Közlekedési Múzeum. Ha szombaton ellátogatsz az utolsó rendezvényre, beülhetsz egy Puliba, vezethetsz vonatot, és megnézheted a világ egyik első automobiljának működő modelljét is.

Flúgos futam-nap az Aquaworldben

Április 12. Aquaworld

Mozogd le a húsvéti sonkát és a süteményeket az Aquaworldben. Vízi aerobic, surf- és csúszdaverseny segít, hogy ismét formába hozd magad!

Alice Csodaországban

Április 11. Bálna

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében megrendezett előadás most először hallható az európai kontinensen. A világhírű könyv nyo­mán két zenész, Ash­ley Wass zon­go­rista és Matt­hew Trus­ler hegedűmű­vész külön­le­ges előa­dást hozott létre, mellyel a Lenny Trus­ler Gyer­mek Ala­pít­ványt támo­gat­ják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top