Szabadidő

Hétvégi programok – Dunai Regatta, Könyvfesztivál

Olvasnál egy jó könyvet, vagy érdekelnek a járművek? Esetleg buliznál és sportolnál? Ezen a hétvégén biztosan találsz kedvedre való programot!

Kis könyves éj

Április 24.: országszerte több könyvesboltban

Ha szereted a könyveket és a különleges könyvesboltokat, péntek este látogass el kedvenc helyedre, ahol egészen éjfélig várnak különféle kulturális programokkal.

Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

Április 23–26.: Millenáris

Idén 22. alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb könyves eseményét a Millenárison. Vesd bele magad a legújabb művekbe, találkozz a legnevesebb magyar írókkal a Könyvfesztiválon.

Dunai Regatta

Április 25.: Műegyetem rakpart

Sportok, játékok és hatalmas buli a Műegyetem előtt a Dunai Regattán. Szurkolj a legnagyobb hazai egyetemek csapatainak, akik harmadik alkalommal mérik össze a vízen erejüket és csapatszellemüket.

V. Rendőr- és Tűzoltónap

Április 25.: Városliget

Az ingyenes rendezvényen bemutatókkal, felnőtt- és gyerekprogramokkal, koncertekkel készülnek a rendőrök és tűzoltók. Lesz taktikai motoros és kutyás bemutató, de utazhatsz tűzoltóautóval is.

Pom Pom meséi

Április 25.: Puskin Kuckó

Hogy kicsoda Pom Pom? Több­féle alak­ban lát­hat­od: lehet paróka, szo­ba­festő pemzli, egy­uj­jas kifor­dí­tott bun­da­kesztyű vagy papucs orrán pamut­bojt. Cso­dá­la­tos tör­té­ne­te­ket mesél nek­ed és Picur­nak min­den­féle izgal­mas figuráról.

Földfesztivál a budapesti Állatkertben

Április 22–26.: Fővárosi Állat- és Növénykert

A Föld nap­já­hoz kap­cso­ló­dóan szá­mos érde­kes­sé­get meg­tud­ha­tsz a méhekről, az erdők-mezők védel­méről, a sark­vi­dék veszé­lyez­te­tett állat­fa­ja­i­ról, az ember és a ter­mé­szet har­mo­ni­kus kapcsolatáról.

Nyílt nap a Kelenföldi Autóbuszgarázsban

Április 26.

100 éves a magyar autóbusz-közlekedés, így ezen a vasárnapon bekukkanthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod, milyen a vezetőfülkében, és megcsodálhatod a régi idők autóbusz-modelljeit is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top