Szabadidő

Anyák napja: 3 szuper program

Miért is ne szervezhetnél anyák napjára közös programot édesanyáddal, nagymamáddal vagy magadnak és a családnak? Három szuper programot is találtunk az első májusi hétvégére.

Szervezz közös programot anyák napjára édesanyáddal, nagymamáddal vagy csak magadnak és a családnak. Az örömteli kikapcsolódáshoz három szuper programot is találtunk.

1. Anyák napi vásár és “Anyám tyúkja” főzőfesztivál

A Pest megyei Csemőn már a 17. Anyák napi vásárt és “Anyám tyúkja” főzőfesztivált rendezik május 1-jén. A reggel 6 órától kezdődő virágvásáron a legnevesebb termelők muskátliját, balkonnövényeit, virágos cserjéket vásárolhatják meg az édesanyák.

Az anyák napi főzőverseny a Templom téren kezdődik reggel 8 órakor, melyen a legfinomabb alföldi szárnyas ételek versengenek egymással. Délután eredményhirdetés, tombola, rock- és blueskoncert, este pedig utcabállal várnak a szervezők.

Fotó: Virágvásár - Csemő
Fotó: Virágvásár – Csemő

2. Anyák napja a Pusztai Állatparkban

A Hortobágyon a Pusztai Állatparkban természetes anyagokból készült meglepetésekkel várják az édesanyákat, a nagymamákat. A május 2-i és 3-i rendezvényen a tavasszal született bárányokat is meg lehet majd simogatni és etetni, így nemcsak az anyukáknak, a gyerekeknek is élmény lesz ez a nap. A gyerekek anyák napi ajándékokat is készíthetnek az édesanyáknak és a nagymamáknak.

Fotó: Campona Játszóház
Fotó: Campona Játszóház

3. Anyák napi program a budapesti Campona játszóházban

Az édesanyákat virággal várják a szervezők, a gyerekek szórakoztatásáról animátorok gondoskodnak május 3-án, anyák napján. A kicsik kertészkedhetnek, virágot ültethetnek anyunak és a nagyinak, ajándékkísérőt készíthetnek a virágaikhoz, a virágfelismerő versenyen pedig belépőt nyerhetnek a játszóházba.

 

Küldj be közös fotót, amin édesanyáddal vagy gyermekeddel szerepelsz, és nyerj The Body Shop kozmetikumot magadnak vagy édesanyádnak! »

 

További cikkek anyák napja témában az NLC-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top