Tarts egy napot cikkek

Szívszorító videó: ilyen a kóbor kutyák egy napja

Pocsolyákból iszik, a szemétből próbál táplálkozni, egy kis szeretetért és simogatásért bárkihez odamegy, de csak verést kap. Kegyetlenül szívszorító videó egy kóbor kutyusról, akinek mi is végigkövethetjük egy napját videón.

Megdöbbentő eredményt hozott az az akció, amit állatvédők készítettek. Rászereltek egy kóbor ebre egy kamerát, majd visszanézték a felvételt, hogy hogyan boldogul a kutya a világ egyik legszegényebb városában, Mumbaiban, ahol kóbor kutyák ezrei próbálják túlélni egyik napot a másik után.

A videó célja, hogy felhívja az emberek figyelmét az állatok védelmére, és ösztönözzék őket az örökbefogadásra, amivel kutyák sorsait változtathatják meg.

WATCH. LIKE. SHARE.It's a dog's life on the streets of #Mumbai, don't you think?Here's an unforgettable glimpse into the struggle for survival – of every moment of every day – when you're a stray in the city.Take a look and tell us what you think. You can also tweet to us at https://twitter.com/worldforall and visit our website www.worldforall.co#Adoptions #Dogs #Pups #Kittens #AnimalWelfare #India #Pets #worldforall

Posted by WORLD FOR ALL/ SAVE THE HELPLESS ANIMALS OF MUMBAI on 2015. április 30.

 

Még több megható állattörténet az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top