Szabadidő

8 szuper program a harmadik májusi hétvégére

Egy hétvége a megújulás jegyében: jógázz, táplálkozz egészségesen és ismerd meg a legújabb filmújdonságokat ajánlott programjainkon!

1. Program: Jóga Dzsem
Május 15. Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
Töltődj fel és újulj meg, jógázz élő zenére az ország legjobb Vinyasa Flow oktatóival. Ha tudsz, hozz magaddal egy pár cipőt, mert az estén a Dévai Gyermekotthonban élő gyerekeknek gyűjtenek lábbeliket.

2. Program: Nyílt nap az XY-ban
Május 16. XY Életmódközpont
Az XY Életmódközpont ingyenes nyílt napjának témája a nőiség megélése. Az előadásokon értékes gondolatokkal és felismerésekkel gazdagodhatsz, míg a mozgásfoglalkozásokon, meditációkon mély tapasztalatokat szerezhetsz.

3. Program: Artmozik éjszakája
Május 15–16. Művész, Puskin, Toldi és Tabán mozik
Péntek este 6-tól másnap reggel 6-ig négy fővárosi moziban pörögnek a filmek megállás nélkül. Itt látható először a Bazi nagy francia lagzik, egy eszement norvég vígjáték, a Jön Harold!, és a legendás rockzenekar dokuja, a Genesis.

4. Program: Jamie Oliver Food Revolution Day
Május 15. Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Jamie Oliver nemzetközi programja Budapestre érkezett. Szombaton előadások, orvosi tanácsadás, kóstolók és gyerekprogramok lesznek az egészséges életmód jegyében.

5. Program: LEGO Store Show
Május 15. Millenáris
Az ország legnagyobb LEGO-rendezvényén kicsik és nagyok kiélhetik a legózás iránti szenvedélyüket a félmillió elemből álló játszóházban, de természetesen ott lesznek a legismertebb LEGO brandek is.

6. Program: Nemzetközi Természetfilm Fesztivál
Május 15–17. Gödöllő
Gödöllő szerte ingyenes filmvetítésekkel várják a családokat, felnőtteket, gyerekeket és iskolai csoportokat a gödöllői Természetfilm Fesztiválon.

7. Program: Múzeumok Majálisa
Május 16. Nemzeti Múzeum kertje
A múzeumi világnap alkalmából 107 múzeum mutatja meg, milyen lesz a jövő múzeuma, milyen egy élő fényképalbum, hallhatsz a Seuso-kincsek vagy a műkincs-kereskedelem titkairól, de készíthetsz etnotrikót, vagy hulladékból kreatívkodhatsz.

8. Program: Opel Legendák Találkozása
Május 16. Hungaroring
Az Opel hagyományos családi fesztiválján gyorsulási versennyel, autóbemutatóval, gyerekprogramokkal várnak, és amíg a kicsik játszanak, az apukák megcsodálhatják a legújabb modelleket.

 

8 szuper program a harmadik májusi hétvégére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top